Müzikçi Alişan, 3 yaşındaki oğlu Burak’a masaj yaptırdığı anları paylaşarak ‘Survivor’ı masaj yaptırmadan izleyemez’ yazmıştı. Bu fotoğraf reaksiyon çekince açıklama yapmak zorunda kalan ünlü şarkıcı ‘Fizyoterapist bize geldi. Burak ‘ben de masaj istiyorum’ diye tutturdu. Yalnızca fotoğraf çektim.’ dedi.
Geçtiğimiz aylarda boşanacakları söylenen Alişan ile Buse Varol evliliklerine ikinci bahtı verdiler ve -aman nazarımız değmesin- bu ortalar pek bir iyiler!
Toplumsal medyada da her anlarını paylaşıyorlar.
Ayrıyeten takip edenler bilir, Alişan çocuklarına pek bir düşkün.
Onların da komik anlarını çoğunlukla paylaşıyor Instagram hesabında.
İşte bugün de şöyleki bir paylaşım yaptı, ancak bu paylaşımı bir ölçü reaksiyon çekti!
3 yaşındaki oğlu Burak’a Survivor izlerken masaj yaptıran ve ‘Survivor’ı masaj yaptırmadan izleyemez’ notunu iliştiren Alişan, bu paylaşımıyla gündem oldu.
Akabinde da kendisine şöyleki yorumlar geldi…
Reaksiyonlar artınca 2. Sayfa’ya bağlanan Alişan, “Fizyoterapist bize geldi. Burak ‘ben de masaj istiyorum’ diye tutturdu. Yalnızca fotoğraf çektim.” açıklaması yaptı.
Lakin insanların reaksiyonları gelmeye devam ediyor…
Yaptığı açıklamanın kâfi gelmediğini fark eden Alişan ise “bir daha başladılar” diyerek bu yorumları tiye aldı.
Siz ne diyorsunuz bu paylaşıma?
Gelin konuşalım!
Geçtiğimiz aylarda boşanacakları söylenen Alişan ile Buse Varol evliliklerine ikinci bahtı verdiler ve -aman nazarımız değmesin- bu ortalar pek bir iyiler!
Toplumsal medyada da her anlarını paylaşıyorlar.
Ayrıyeten takip edenler bilir, Alişan çocuklarına pek bir düşkün.
Onların da komik anlarını çoğunlukla paylaşıyor Instagram hesabında.
İşte bugün de şöyleki bir paylaşım yaptı, ancak bu paylaşımı bir ölçü reaksiyon çekti!
3 yaşındaki oğlu Burak’a Survivor izlerken masaj yaptıran ve ‘Survivor’ı masaj yaptırmadan izleyemez’ notunu iliştiren Alişan, bu paylaşımıyla gündem oldu.
Akabinde da kendisine şöyleki yorumlar geldi…
Reaksiyonlar artınca 2. Sayfa’ya bağlanan Alişan, “Fizyoterapist bize geldi. Burak ‘ben de masaj istiyorum’ diye tutturdu. Yalnızca fotoğraf çektim.” açıklaması yaptı.
Lakin insanların reaksiyonları gelmeye devam ediyor…
Yaptığı açıklamanın kâfi gelmediğini fark eden Alişan ise “bir daha başladılar” diyerek bu yorumları tiye aldı.
Siz ne diyorsunuz bu paylaşıma?
Gelin konuşalım!