45 Bin Liralık Krem Teklifinde Bulunduğu Söylenen ve Reaksiyon Çeken Yasemin Özilhan’dan Birinci Açıklama Geldi!

Leila

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz haftalarda bir eser teklifinde bulunurken art planda görünen kremlerin meblağları niçiniyle (en ucuzu 45 bin lira) reaksiyon çeken Yasemin Özilhan, bugün 2. Sayfa’da Müge ve Gülşen’e bildiri atarak açıklama yaptı. Yasemin Özilhan, ‘Ben de sayenizde 45 bin TL’ye krem olduğunu öğrendim. Tıpkı marka olabilir lakin çeşitleri farklı. 45 bin TL’lik kremi ne tavsiye ederim ne de kullanırım.’ dedi.

Geçtiğimiz haftalarda Yasemin Özilhan’ın eser önerisi verdiği sırada geride görünen kremlerin meblağları dudak uçuklatmıştı, hatırlıyor musunuz?

Hani şu adedinin 45 bin lira olduğu söylenen kremler.

Her ne alakaysa birtakım haber siteleri bu konuyu bir daha gündeme getirmiş güya yeniymiş üzere. Galiba magazinsizlik bu biçimde bir şey…

Her her neyse! bir daha Yasemin Özilhan’ı gaye göstererek bir ölçü linç teşebbüsünde bulunmuşlar.

Yasemin Özilhan da hakkında çıkan argümanların akabinde 2. Sayfa’daki Müge ve Gülşen’e bildiri atarak durumu açıklamış.

Yasemin Özilhan, ‘Ben de sayenizde 45 bin TL’ye krem olduğunu öğrendim. Birebir marka olabilir lakin çeşitleri farklı. 45 bin TL’lik kremi ne tavsiye ederim ne de kullanırım. Bugüne kadar hakkımda çıkan palavra haberlerin hiç birini düzeltme muhtaçlığı hissetmedim. Lakin ekonomik olarak bulunduğumuz bu süreçte hakkımda bu türlü yanlış haber yapılıp insanlara amaç gösterilmem beni son derece rahatsız etti.’ demiş iletisinde.

İşte o anlar:

Siz ne diyorsunuz bu işe?

Gelin biraz konuşalım…