Açık İlgi Yaşayanlardan Başka Konutta Yaşayanlara Kadar Alışılmışın haricinde Alaka Anlayışına Sahip Olan Ünlüler

Leila

Global Mod
Global Mod
Ünlülerin hayatına dair akıl sır erdiremediğimiz tuhaflıklar yok değil. En son Oscar skandalının akabinde gündeme gelen Will Smith, eşiyle hayli uzun vakittir açık münasebet yaşadıkları konuşuldu. Biroldukça ünlünün alakalarına dair verdiği tuhaf kararları derledik. ????

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/kellymartine…

1. Will Smith ve Jada Pinkett Smith açık bağlantı yaşadıklarını duyurmuştu.

Will Smith verdiği bir röportajda alakalarını şöyleki açıklamıştı: ‘Jada hiç bir vakit klasik evliliğe inanmadı. her insanın kendi yolunu bulması gerektiği inancıyla birbirimize özgürlük ve itimat verdik. Ve evlilik bizim için bir hapishane olamaz.’

“Bunun herkes için bir seçenek olabileceğini söylemiyorum. Ancak birbirimize verdiğimiz özgürlükten deneyimlediklerimiz…

ve birbirimize olan sonsuz dayanağımız benim için aşkın en yanlışsız tarifi.’

2. Dolly Parton ve eşi Carl Dean, yanıtını duymak istemedikleri soruları birbirlerine sormadıkları bir ilgi yaşıyor.

Parton şu biçimde anlatıyor: ‘Eğer birbirimizi aldatırsak, bunu bilmiyoruz. Şayet birbirimizi aldatırsak, bu ikimiz için epey düzgün.’

“Eğer beni aldatıyorsa, bunu bilmek istemiyorum. Şayet ben onu aldatıyorsam, o da bunu bilmek istemez…

Şayet münasebetimizi yürüten şey birbirimize hiç bir şey söylememekse, bunda bir sorun yok.’

Parton çabucak sonrasında olağan olarak eşini öbür kimselerle görmek istemeyeceğini ve kendisinin de onu aldatmayacağına dair bir açıklama yaptı.

3. Kristen Bell ve eşi Dax Shepard ve iki çocukları, daima birlikte bir odada uyuyorlar.

Bell, eşiyle yatakta uyurken çocuklarının da yatak odalarında yerde uyuduğunu söylemiş oldu.

4. Jake Paul ve Tana Mongeau pek şaşalı bir düğünle dünya konutuna girmişlerdi ancak yasal olarak evlenmediler.

Tana yasal olarak birine bağlanmak istemediğini şöyleki açıklamıştı: ‘Fazla çabuk ettiğimiz için ya da işleri klâsik yapmayı sevmediğim için herkes evliliğimize geçersiz dedi. Zira bunu yasal olarak yapmak istemedim.

“Üç kere daha evlensem de, bunu yasal olarak yapmayacağım. Bunu sahiden kağıt üzerinde yapmak istemiyorum…

Zira birine kendini yasal olarak adamak aşkı öldürüyor.’

Çift hiçbirlikte yaşamadılar ve kelamda evlilikten 6 ay daha sonra ayrıldı.

5. Gwyneth Paltrow ve Brad Falchuk çifti evliliklerinin birinci yılının dolmasının akabinde tıpkı meskene taşındı.

Paltrow, eşinin haftanın üç gününü kendi konutunda ve dört gününü de birlikte geçirdiklerini söylemişti.

Paltrow “Çok sevdiğimiz iki genç çocuğumuz var ve fikirli davranarak her şeyi aceleye getirmek istemedik.” dedi.

6. Sarah Jessica Parker, eşi Matther Broderick ile işleri yüzünden epeyce uzun mühletler boyunca farklı kaldıklarını anlatmıştı.

Ve kendisi bunun âlâ bir şey olduğunu da söylüyor: ‘Bu delice gelebilir lakin uzak kalmamızı sağlayan ve geri döndüğümüzde yenidendan birlikte olduğumuz bir hayatımız var.’

“Birkaç bakımdan bunun bizim için fazlaca düzgün olduğunu düşünüyorum zira paylaşacak epeyce şeyimiz oluyor.”

7. Kraliçe Elizabeth II ve Prens Philip, evlilikleri boyunca farklı yataklarda uyuyorlardı.

Zira farklı odalarda uyumak bir saray geleneğiydi.

8. Kevin Jonas ve eşi Danielle de evliliğin birinci vakit içinderında farklı uyuyorlarmış.

Lakin bunun niçini Jonas’ın horlamasıymış… ????

Sizin bu bahse dair kanılarınız neler? Yorumlarda buluşalım!