Alexander-Arnold: “Real Madrid'i gördüm ve bunun bir parçası olmak istedim”

Atarlı Genç

New member
12 Haziran Perşembe 2025, 13:08

| Güncellendi 14: 27.

İmzasının resmileştirilmesinden on üç gün sonra, aylar önce açık bir sır, Trent Alexander-Arnold bu Perşembe günü yeni bir Real Madrid oyuncusu olarak sunuldu. Laurie Cunningham, Steve McManaman, David Beckham, Michael Owen, Jonathan Woodgate ve Jude Bellingham'dan sonra on beş kez Avrupa Şampiyonu gömleğini giyen eski Liverpool, yedinci İngiliz futbolcu, Valdebebas'ın spor şehrine geldi, dorsal '' ile bağlantı kuracak olan sözleşmeyi imzalamak için Valdebebas'ın spor şehrine geldi. Yasal zorunlulukla terk etmek, 'Kırmızılar' da kariyeri boyunca ünlü olan ve ilk sözlerini beyazların sağ tarafı olarak sunan '66' sayısını terk etmek.

“Real Madrid gibi bir kulüp için imzalamak her gün gerçekleşmez, bu bir rüya gerçekleşir,” dedi Alexander-Arnold, doğru bir İspanyolca, “büyük sorumluluk” ın farkında olduğunu söyleyen ancak gelin, Estelle ve kardeşleri Marcel ve Tyler'ın yanı sıra Chamartín Club, Florentino Pérez'in başkanının başkanı için olduğunu söyledi. Alexander-Arnold'u “dünyanın herhangi bir kulübüne” gidebilecek “olağanüstü bir oyuncu” olarak tanımlayan, ancak hikayesini “büyütmeye” devam etmek için beyazlarla oynamayı seçen “olağanüstü bir oyuncu” olarak tanımlayan Florentino Pérez, “Her şeyi kazanan bir oyuncu Real Madrid'e geliyor” dedi.

«Bu kulübü görerek büyüdüm, üst üste üç şampiyon ve iki kez. Madrid'in başlıklarını görmek şaşırtıcı değil. Bundan sonra tüm başarının bir parçası olmak istiyorum, ”dedi Alexander-Arnold, Real Madrid'in” kazanan zihniyetini “vurguladığı bir basın toplantısında, Chamartín kulübünü Liverpool'da bir ömürden sonra yeni hedefi olarak seçmesinin ana nedenlerinden biri. ama sanırım doğru kararı verdim ”dedi.

Zor Karar

“Bir noktada Liverpool'dan ayrılırsam Real Madrid'e gitmek olacağını hep biliyordum»

26 yaşında ve arkasında 354 oyunla Liverpool ile Avrupa'daki en büyük saldırgan etkiye sahip yanlardan biri olmasını sağlayan Alexander-Arnold, Club Dünya Kupası'nı karaya çıkardı. «Birçok unvan kazanan harika bir oyuncu. Çok başarılı olan takımların bir parçası oldu ve sadece ona saygı duyuyorum ”dedi.

The new planetary appointment sponsored by FIFA will involve, starting next week, Alexander-Arnold's initial challenge in his first adventure away from England, where he was erected in one of the main generators of the premiere of the Premier League throughout the last seasons with the Belgian Kevin of Bruyne, the Egyptian Mohamed Salah and the Portuguese Bruno Bruno Bruno Bruno Of the great attendees of that competition, in which he provided 67 gol pas attı ve 259 maçta 18 gol attı.

Mastantuono, New Real Madrid oyuncusu, 15 Ağustos itibariyle

Huijsen:

30 Haziran'da bir sözleşmeye son vermesine ve sıfır maliyete ulaşabilmesine rağmen, Real Madrid, Beyazların şimdiye kadar acı çektiği bir kampanyayı tatlandırdığı bir kampanya, Xaba'nın ligdeki tartışmalardan sonra ve Xabi Ligi'ne inişten sonra bir kampanyayı tatlandırdığı bir turnuvada yaklaşık on milyon avro ödemeyi kabul etti.

Xabi Alonso Fan

Zaten Real Madrid oyuncusu, yeni koçuna karşı hiçbir övgüden kaçınmadı, ayrıca Xabi Alonso'nun 2005 yılında Şampiyonlar Ligi'ni kaldırdığı bir kulüp olan Liverpool'da bir futbolcu olarak görkemli bir geçmişle. «Koçun inanılmaz şeyler yaptığını gördüm. Biraz konuştuk, ona büyürken benim için bir idol olduğunu söyledim ve emirlerinde olmak bir rüya gerçekleşti, ”dedi Alexander-Arnold, Real Madrid'e ulaşmak için” mutlu “olduğunu ilan ettiği bir basın toplantısında.

Heyecanlı

“Real Madrid'de oynamak hayal edebileceğiniz bir şey değil çünkü birçok oyuncu için gerçekliğin ötesinde”

Alexander-Arnold, Xabi Alonso'nun Salı günü sunulan merkez Dean Huijsen'den sonra Grup aşamasında Real Madrid ile Al Hilal, Pachuca ve Salzburg ile eşleşecek bir kulüp Dünya Kupası için elinde olacağı ikinci ve son takviye. Arjantinli orta saha oyuncusu Franco Mastantuono zaten bağlanmış ancak gelişi 15 Ağustos'a kadar sürecek olan, durgun nehir plakası oyuncusu 18 yaşından bir gün sonra, aşağıdaki hedef, Ben Zuba ile Club World Cup'ın gelişini kapatmaktır, Luka Modric ile Medulla ile object ve olası bir şekilde, olası bir şekilde, olası bir şekilde oynayacak, olası bir işaretle, olası bir işaretle kaybetmeden, olası herhangi bir imza görmeden, olası herhangi bir imza görmeden, olası herhangi bir imza kaybı, Florentino Pérez.

Yorum

Bir Hata Bildir