Ancelotti: «Geleceğim mi? Bilmiyorum ve bilmek istemiyorum »

Atarlı Genç

New member
17 Nisan Perşembe 2025, 00:18

| Güncellendi 00: 27H.

Carlo Ancelotti, Çarşamba günü Arsenal'in elinde Champions Ligi çeyrek finallerinde Real Madrid'in maruz kaldığı eliminasyona yöneldi. Chamartín bankındaki teknisyenin sürekliliğini tehlikeye atan bir varapalo. İtalyan, doğallık ve deneyim sayesinde neler olabileceğini varsayar. Sizce Madrid ile Şampiyonlar'daki son maçı olabilir mi? Movistar+mikrofonlarından sordular. «Bu sezon gülümsüyor). Çok iyi bir yol yaptık. (Geleceğim) Bilmiyorum. Ve bilmek istemiyorum, ”dedi basın odasında daha fazla derinleşmeden önce.

«Şampiyonları terk etmek bir hayal kırıklığı, bunu düşünmek oldukça normal. Futbolun diğer kısmı. Mutlu kısmı defalarca geçirdik, bugün diğerine dokunuyor ve bunu halletmek zorundayız. Üç yarışma daha var ve onlara odaklanmalıyız. Her iki oyunda da Arsenal bizden daha iyi oldu. Denedik, bu ceza ile bizi çıkardıkları bir an vardı. Ama Arsenal çok iyi savundu, mekan bulamadık. Yoğunluğumuz vardı, ama bu yeterli değildi, ”dedi Reggiolo, ruhlar serinken daha sakin bir okuma yapmaya hitap ettiği bir görünümde.

«Bugün bir analiz yapmak doğru değil, bu bağı ve gelen çubukları kabul etmeliyiz. Oyunculara söylediğim şey, yüksek bir kafaya sahip olmamız gerektiği, bu turnuvada diğer yıllar boyunca çok iyi yaptık. Bu yıl öyle olmadı, sporda bu olabilir, yenilmez takım yok. Tutum seviyesinde ekip verebileceğiniz her şeyi verdi. Her zaman diğerinden daha iyisini yapamadık, ”dedi Carletto.

Ancelotti, yenilginin döngünün bir sonu olduğunu düşünüyor mu? «Olabilir, bilmiyorum. Kulüp değişmek isteyebilir. Bu yıl olabilir, bir sonraki olabilir. Sorun değil. Burada bitirdiğim gün sadece bir şey yapabilirim: Teşekkürler. Bir günde, bir ay içinde, bir yıl içinde. Bu kulübe teşekkür edeceğim, başka bir şey yok ”dedi. “

«Kollarınızı indirirseniz, bu üzücü anı iyi ele almamış olmanızdır. Takıma iyi odaklanmalıyım, kahraman olmalıyız, önemli oyunlar kaldı. Takımın yanıtı için korkmuyorum, yüksek bir kafaya sahip olmalılar, ona söyledim. Bir sonraki oyun için savaşmaya ve öğrenmeye devam etmelidirler ”dedi.

Yorum

Bir Hata Bildir