Ancelotti: “Gerçek mevsim başlıyor ve bu şekilde”

Atarlı Genç

New member
11 Şubat 2025, 23:24 Salı

| Güncellendi 23: 52H.

Carlo Ancelotti, Etihad'daki şehri ilk kez Real Madrid'in yedi ziyaretinde yenmek için ekibi tarafından yapılan “tam” oyunu övdü, ancak uçuşta çanları fırlatacak hiçbir şey yoktu. «Sessiz, mutlu, açıkçası. Kravatın ilk kısmı iyi yaptığımız, küçük bir avantaj elde ettik ve bir tuzak sonucu ile ikinci bacağına gitmelisiniz. Oyun iyi gitti, her açıdan tamamlandı. İyi savunduk, hepimiz çalıştık, etkili olduk, birçok fırsatımız oldu, kollarımızı düşürmedik … ».

Güçsüzlük eksikliği?: «Zafer hak ediyor. Yukarıda çok tehlikeli olduk, dördü çok etkili oldu. Daha başarılı olabilir, ancak onları hareketlilik ve kalitesi ile ürettiler. Bu oyundan başka koymuyorum. Sezon başlıyor ve bu yol. Arkasında dördünün birlikte eğitilmediği ve onu olağanüstü hale getirmediği hikayesinde olmalı ».

Dönüş?: «Bu partiyi nasıl yükselttikleri ve Tamplco'nun değişeceği fikri bizimkini değiştirecek. İyi savunduğumuzu vurguluyorum, bastırmak için delirdiğimiz birkaç kez bizi incitti.

Vinicius: “Rakip hayranlar bana daha fazla güç veriyor”

Gecenin MVP'si seçilen Vinicius, Real Madrid'in başarısından sonra Brezilyalı'yı İspanyol Rodri Hernández'in kazandığı altın topu kabul etmediği için “ağlayan” olmakla suçlayan bir mutluluk oldu: “O kötü değildi,” O kötü değildi, ” Harika bir oyun yapabildim, çok iyi savunduk ve kimin golleri veya MVP'yi puanladığı önemli değil, bu gömlek için harika şeyler yapmak ve Madrid'i en üst sıraya koymak için buradayız ”dedi.

Banner'a karşı mı var?: «Görüyorum, ama tam tersi hayranlar harika bir oyun yapmak için daha fazla güç yaparken ve burada yaptım. Tarihimizi, bu yarışmada yaptığımız her şeyi biliyorlar. Beşinci kez geldiğimiz, her zaman çok soğuk ve bu çizgiyi takip etmeliyiz ».

Vinicius, Mbappé'nin en garip hedefine atıfta bulundu, düşünülemez bir Scorzo'dan sonra shin ile gol attı ve geri dönüşü mühürleyen Bellingham'ın sonuna kadar. «Önemli olan, nasıl olursa olsun kazanmaktı. Son topta atmaya ve Jude'a gitmeye çalışıyorum ».

Kravat?: “Hala geri dönüşte hala çok şey var, bugün nasıl savunduğumuzu ve hayranlarımızın büyülü bir gece yapmak için bizimle birlikte olduğunu savunmalıyız.”

Ayrıca protesto için gördüğü sarıdan da bahsetti. «Bazen karmaşıktır, hakemler vuruşları alan oyuncuyu savunmazlar, sarı tekmelediğimde alıyorum. Ama sınıf arkadaşları, teknisyenler, odaklanmama yardım etmeye çalışıyor, ben bir aziz değilim ama herhangi bir şekilde kazanmak istiyorum ».

Sonunda, Vinicius olası yenilenmesi ve Arabistan'ın etli teklifiyle ilgili soruyu cevapladı: «Hiçbir şey bilmiyorum, kimse benimle konuşmadı, umarım burada uzun zamandır devam edebiliyorum. Bu yarışma bize başka bir şey veriyor ve ben tarih yapmak istiyorum ».

Brahim: “Bitmedi”

Brahim Díaz, Real Madrid hissini özetledi. Muazzam bir sevinç ama kravatın hala tehlikede olduğunu hissetmek. «Henüz bitmedi, evde dönüş kaldı. Zafer için, takımın çalışması ve hedefim için çok mutlu. Çok eksiksiz bir oyun yaptık. Futbolun ne olduğunu biliyoruz, çok iyi oynayabilir, kaybedebilir veya kazanabilir ve tam tersini. Harika bir oyun yaptığımızı hissediyorum, burada oldukça iyi bir takımdan önce burada kolay değil … ama geri dönüş ve iş bitmedi. Hatalarınızdan yararlanıyoruz, hatalarınızın birçok durumunu yaratıyoruz ve ekibin çalışması çok iyi oldu. Bu Real Madrid, dünyanın en iyi kulübü ».

Brahim ayrıca hedefinin kutlamasına atıfta bulundu, o zamanlar o zamanlar hariç çekilişini varsaydı. Önce onu kutlamak istemedi, ama cesaretlendirildi. «Dünyanın en iyi kulübündeyim, her zaman var olmayı hayal ettiğim yerden çok mutluyum. Ne oynadığımızı kutladım, ama onlara minnettarım, bana inanılmaz davrandılar.

Courtois: “Chelsea ile dönüşü hatırlıyorum”

Thibaut Courtois bir kez daha kalecinin büyük bir analist olduğunu gösterdi. «0-0'dan daha uygun hedefler olsa bile kazanmak her zaman daha iyidir. Kötü şansın iki hedefine uyuyoruz, ilk oyunu iyiydi, ikincisi ise ceza. Oyuna hakim oluyoruz. Takım 2-2 ve 2-3 yaptığına ve onlardan daha güçlü hissettiğine inanıyordu. 1-0'dan sonra geliştirmemiz gerektiğini biliyorduk, belki de bir ortamın devam etmesi gereken ikinci sırada bir varış, ama oyunumuzu yapmak için huzurumuz vardı çünkü bir hedefle ters çeviriyorsunuz ».

«Ceza biraz hafif görünüyordu. Topu iyi yönlendiren bir ekip ve bastırmaktan ve düzenli yapmaktan korkmamalısınız. Hedef ve başka bir şey dışında bir şansları vardı. Gelecek hafta kazanmak için böyle devam etmelisiniz. Chelsea'ye karşı dönüşü birkaç mevsim hatırlıyorum, bunun zaten olduğunu düşünemiyoruz ».

Yorum

Bir Hata Bildir