Aynur Aydın Meslektaşları Gülşen ve Aleyna Tilki’ye Dayanak Verdi: “Bizim Ülkede Ahlak Bekçisi Çok”

Leila

Global Mod
Global Mod
Ünlü müzikçi Aynur Aydın, toplumsal medyasını çok etkin kullanıyor. Vakit zaman mert paylaşımlarıyla isminden kelam ettiren Aydın, geçtiğimiz haftalarda yaptığı ‘Ramazan’ paylaşımı ile toplumsal medyada gündem olmuştu. Aydın, ‘Manitamız da yok sahura kadar konuşalım’ deyince toplumsal medya kullanıcılarının lisanına düşmüştü Aynur Aydın, Number1 Türk FM‘de yayınlanan ve DJ Kadir Çetin’in sunduğu Number1 Star programının bu haftaki konuğu oldu. Güzel müzikçi programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar..

Ünlü müzikçi Aynur Aydın, son olarak müzikseverlerle paylaştığı ‘Bulmaca’ müziğinin görüntü klibiyle gündemde bomba tesiri yaratmıştı. Toplumsal medyayı adeta ikiye bölen klip, tartışmalara yol açmıştı. Aygün Aydın’ın müzik klibi, ‘Fazla cinsel içerik bulunduruyor’ savıyla tenkit oklarının maksadı olmuştu. Aydın, DJ Kadir Çetin’in sunduğu Number1 Star programına konuk oldu. Açıklamaları ise dikkat çekti.

Gülşen, genç meslektaşına dayanak vermeyi ihmal etmedi!

Magazinin öne çıkan ismi Aleyna Tilki’nin İngilizce olarak çıkardığı ‘Take it or leave it’ müziği görüntü klibiyle gündemi sarsmıştı. Genç müzikçiyi eleştirenler kadar, ona dayanak çıkanlardan da oldu. Tilkiye’ dayanak veren isimlerden biri ‘Lolipop’ müziğiyle lisanlardan düşmeyen Gülşen olmuştu.

”Bizim ülkede ahlak bekçisi fazlaca”

Aynur Aydın, cesaretli sahne kıyafetleri ve kliplerinden dolayı daima tenkit oklarının maksadı olan bayan müzikçiler hakkında “Kendi vücutları kendi meslekleri beğenmeyen izlemesin. Bizim ülkede ahlak bekçisi oldukça” yorumunu yaptı.

Programın sunucusu DJ Kadir Çetin, Aynur Aydın’a ‘Hiç estetiğin var mı?’ diye sordu.

Aydın, soruyu “Düzenli olarak dudaklarıma botoks yaptırıyorum. Burnumda yavaşça bir yamukluk var onu yaptırmak istiyorum lakin korkuyorum.” diye cevapladı.