Bebeklerine Kavuşan Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu’nun Doğum Anına İlişkin Fotoğrafları Yayınlandı

Leila

Global Mod
Global Mod
Mucize Hekim dizisiyle tanıdığımız Taner Ölmez baba olmanın heyecanını yaşıyor. Eşi Ece Çeşmioğlu’nun doğum sırasında elini bırakmayan Ölmez’in o anlara ilişkin fotoğrafları bugün hekimleri tarafınca paylaşıldı. Buyurun o memnunluk anlarına…

Ekranın sevilen yüzlerinden Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu geçtiğimiz sene hayatlarını birleştirmişlerdi hatırlarsanız.

Ölmez ve Çeşmioğlu çiftinin evliliği kısa mühlet daha sonra bebek haberiyle taçlandı.

Hekim Furkan Kayabaşoğlu, doğum haberini şu sözlerle Instagram’dan yayınladı:

‘Hamileliğin birinci başında telefonda tanışmıştık Ece ile ???? geceye yakın bir saatte, akaryakıt istasyonundaydım
☺
Heyecanıyla, samimiyetiyle daha yüz yüze tanışmadan hissetmiştim ki şahane bir dokuz ay bekliyordu bizi ????

Her şey çok yolunda gitti, biz daima iyiyi, daima hoşu konuştuk ???? ve sıhhatle kavuştuk Zeynep Bebeğimize ????

Sevgili Taner memlekette tabip olarak benden daha fazla tanınıyor orası kesin ???? lakin gerçek bir ameliyathanede birinci kere bulundu ????Ve asıl mucizenin tabip değil “baba olmak” olduğu gerçeği ile tanışmış oldu ????

Bu hoş meslek yardımıyla iki hoş dost daha girdi hayatıma ???? bir de çitlembik bir melek ????????’

Taner Ölmez, hastane çıkışında kızı Zeynep’e kavuşmasının memnunluğunu bu sözlerle ifade etti:

‘Aşırı memnunum, kucağıma birinci aldığımda epeyce heyecanlandım. 3 kilo 400 gram ve uzun uzunluklu olarak doğdu. Eşimin de kızımızın da sıhhat durumu fazlaca yeterli. Tanımı edilemez bir memnunluk yaşadım, ailemizde epey erkek vardı, resmen dua ettim kız çocuğunu çağırdım adeta umarım sizin de kız çocuğunuz olur’

Ölmez, doğum anında eşinin elini bırakmadı.

Biz de Zeynep’e beğenilen geldin diyor ve sağlıklı bir ömür diliyoruz. Şuraya da bir maşallah bırakalım ????