Ben Yedder, cinsel saldırı suçundan iki yıl hapis cezasına çarptırıldı

Atarlı Genç

New member
12 Kasım 2024 Salı, 14:30.

| 17:02'de güncellendi.

Yorum

olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Giriş yapmak

Sevilla'nın eski futbolcusu Wissam Ben Yedder, alkollüyken 23 yaşındaki bir kıza cinsel saldırıda bulunmaktan iki yıl hapis cezasına çarptırıldı ve kendisine 6 bin 500 avro tazminat ödenmesi gerekiyor. Takımsız kalan 34 yaşındaki Fransız oyuncu, Nice ceza mahkemesi tarafından kendisine yöneltilen tüm suçlamalardan suçlu bulunsa da cezası ertelendiği için cezaevine girmeyecek. Cinsel veya şiddet içeren suçların failleri sistemine kayıtlı olmak.

Ben Yedder, bir ay önce mahkemede alkolik olduğunu ve 6 Eylül gecesi cinsel saldırı suçundan kendisine yöneltilen suçlamaların alkol bağımlılığından kaynaklandığını itiraf etmişti. “İçiyordum ve o gece ne olduğunu hatırlamıyorum. Biraz zor bir dönemdi, menajerlerimle, eşimle sorunlar yaşadım… Üç dört gündür içki içiyordum. Devam ettim, yoğunlaştı. Alkolün etkisi altındaydı. Onu bırakmalıydım ama kendimde değildim. Alkol bana unutturdu, düşünmeyi bırakmamı sağladı… Bunun hayatımın en büyük hatası olduğunu anladım. Nice ceza mahkemesindeki eski Sevilla ve Monaco oyuncusu, “Alkole sığındım” dedi.

Fransız futbolcu, iki yıl şartlı hapis ve mağdur tazminatının yanı sıra 5 bin euro para cezası ödeyecek ve altı ay süreyle ehliyetinden mahrum kalacak. Genç şikayetçi, Ben Yedder'i, oyuncunun babasının arabasında kendisini öpmeye çalışmak ve önünde mastürbasyon yapmakla suçladı. Polis onu alkollü araç kullanmaktan tutuklamak için Cap-d'Ail'deki evine geldiğinde, Ben Yedder memurlara itaat etmeyi reddetti.

Savcılık, kendisini tecavüzle suçlayan başka bir genç kadına 2023 yazındaki bir randevudan sonra 900 bin avro kefalet ödedikten sonra adli gözetim altında olan Ben Yedder için 2 yıl 6 ay ertelenmiş hapis cezası talep etti. halen soruşturma aşamasında. Geçen yılın mayıs ayında başlayan boşanma sürecinde eşine psikolojik şiddet uyguladığı iddiasıyla Aralık ayı sonunda yargılanacak.

Yorum

Hata bildir