Bir Kız Annesi Olan Işın Karaca, Gülşen Hakkındaki Yeni Memnuniyetsizlik Listesini Güncelleyince Reaksiyon Gördü

Leila

Global Mod
Global Mod
2. Sayfa programının canlı yayın konuğu olan Işın Karaca, bir daha Gülşen hakkında yaptığı açıklamalarla reaksiyonları üzerine süratle çekti. Işın Karaca kızı Mia’nın kendisine ‘Anne niçin don giyiyorlar?’ diye sorduğunu söylemiş oldu.

Işın Karaca’nın aylardır Gülşen ile bir alıp veremediği var biliyorsunuz; kız annesi olmasından dem vurarak yaptığı mavi ekran verdiren açıklamalarla daima reaksiyonları üzerine çekse de ısrarla bu işin peşini bırakmıyor.

Ne vakit kendisine mikrofon uzatılsa ‘Efendim, ben bir kız annesi olarak Gülşen’i tasvip etmiyorum.’ diye başlıyor konuşmaya.

Geçmişini unutarak… ????

Biz bu magazin topluluğunda yıllardır neler neler gördük; lakin ahlak bekçileri fazlaca çabuk unutuyor geçmişini. Bu yüzden de söylemiş oldukleri dikkate alınmıyor!

her neyse, işte maalesef bugün bir daha Işın Karaca 2. Sayfa’nın canlı yayın konuğu olmuş ve bir daha başlamış Gülşen hakkında konuşmaya.

Kızı Mia diyormuş ki ‘Anne bunlar niye don giyiyor?’ ????

bir daha sonlarınızı bir ölçü zıplatmak isterseniz buyursunlar, Gülşen hakkında yaptığı yeni konuşma:

Pekala, bariz kendi kanısını kızını kullanarak lisana getiren Işın Karaca’nın bu açıklamasına beşerler ne reaksiyon verdi?

????

????

Yetmedi mi sevgili Işın Karaca? Nitekim bu konu içimizi baydı artık!

Siz ne diyorsunuz?