Geçtiğimiz günlerde bir meskeni bile olmadığını açıklayan Elon Musk’a bizim Demet Akalın’dan olay bir yorum geldi. Demet Akalın yaptığı yorumla herkesi güldürdü!
Dünyanın en güçlü insanı Elon Musk, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada “Şu anda bir meskenim bile yok, arkadaşlarımın meskeninde kalıyorum” demiş ve herkesi oldukça şaşırtmıştı.
İnsan nitekim hayret ediyor! ????
Gerçi daha evvelde de iki çocuğunun annesi Grimes, Elon Musk’ın bir milyarder üzere yaşamadığını, kimi vakit yoksulluk hududunun altında bir insan üzere davrandığını tabir etmişti.
Vay arkadaş!
Haluk Levent’in AHBAP Derneği’ne davette bulunup Elon Musk için yardım topladığı bu olaya,
Demet Akalın’dan da yorum gecikmedi… ????
Ve kendine has usulüyle “E niçin yaşıyorsun oğlum?” diyerek reaksiyon gösterdi… ????
Gerçek kelama ne hacet diyoruz ve yorumları size bırakıyoruz! ????
Adam çalışma aşkından ömrünü yaşayamıyor ya! ????
Dünyanın en güçlü insanı Elon Musk, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada “Şu anda bir meskenim bile yok, arkadaşlarımın meskeninde kalıyorum” demiş ve herkesi oldukça şaşırtmıştı.
İnsan nitekim hayret ediyor! ????
Gerçi daha evvelde de iki çocuğunun annesi Grimes, Elon Musk’ın bir milyarder üzere yaşamadığını, kimi vakit yoksulluk hududunun altında bir insan üzere davrandığını tabir etmişti.
Vay arkadaş!
Haluk Levent’in AHBAP Derneği’ne davette bulunup Elon Musk için yardım topladığı bu olaya,
Demet Akalın’dan da yorum gecikmedi… ????
Ve kendine has usulüyle “E niçin yaşıyorsun oğlum?” diyerek reaksiyon gösterdi… ????
Gerçek kelama ne hacet diyoruz ve yorumları size bırakıyoruz! ????
Adam çalışma aşkından ömrünü yaşayamıyor ya! ????