Damadıyla Kaçan Kaynananın hadisesini Yayınlayan Müge Anlı’yla İlgili ATV’den Dikkat Çeken Atılım

Leila

Global Mod
Global Mod
Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’da damadıyla kaçtığı tez edilen Cemile Özdemir hakkında birfazlaca yeni sav ortaya atılmıştı. Müge Anlı’nın işlediği bu olay birtakım beşerler tarafınca reaksiyonla karşılandı. Reaksiyonların akabinde ATV’den şaşırtan bir atak geldi.

Ayrıntılar içeriğimizde;

Müge Anlı’nın kapısını çalan Azime Akkor, 43 yaşındaki evli ve 3 çocuklu kızı Cemile Özdemir’e 1 yıldır ulaşamadıklarını ve Cemile’nin 18 yaşındaki kızı Hasret’in eşi Murat’la kaçtığını argüman etmişti.

Bu savın akabinde da Cemile, “Ben kaçırılmadım. 12 yıldır ilgimizin bittiği eşimden kurtulmak için kendi isteğimle kaçtım.” demişti. Akabinde da 24 yıllık evliliği boyunca sevilmediğini ve ilgi görmediğini lisana getiren Cemile, çocuklarıyla olan münasebetinin de sağlıklı olmadığını söylemişti.

‘O konutta o aileyi yuvayı hiç kurmamış üzereyim.’ diyen Cemile damadı Murat’tan takviye gördüğünü, mesajlaşmaların, sık sık konuşmaların olduğunu ve birlikte gezdiklerini tabir etmişti.

Ayrıyeten programda Murat’ın Hasret’le evlenmedilk evvel Cemile’yle görüştüğü ortaya çıkmıştı. Anlayacağınız Cemile, ismi çıkmaması için Murat’la kızı Hasret’i evlendirmiş.

Hasret’in annesi yüzünden Murat’tan 8 aylık gebeyken de şiddet gördüğü öğrenildi. Cemile’nin babası da Özlem’in annesi Cemile ve eşi Murat’ı uygunsuz bir biçimde bastığını anlatmıştı.

İsmini vermek istemeyen bir izleyici de Murat’ın Cemile’yi dağa çıkarıp 4-5 bireye sattığını ulu orta dediğini aktarmıştı.

Bu olayın akabinde da bir kesim Müge Anlı’nın programına reaksiyon gösterdi. Hatta Fatih Tezcan programı RTÜK’e şikayet etti.

Yaşananların akabinde da ATV’den dikkat çeken bir Müge Anlı atağı geldi. Damat- kaynana olayının işlendiği 3 günlük görüntüler YouTube kanalından kaldırıldı. Ayrıyeten son 3 günün yayın görüntüsünden da çıkartıldı.

ATV, daha evvel de yüzünün gösterilmesini istemeyen genç kızı canlı yayında azarladığı için reaksiyon çeken Esra Erol’un görüntüsünü toplumsal medya hesabından kaldırmıştı.

Haydi yorumlara!