Doncic: “Lakers'a aktarımı öğrendiğimde çok zordu”

Atarlı Genç

New member
4 Şubat 2025, 19:38 Salı

| Güncellendi 19: 52h.

«Geceleri beni aradılar, zaten yattım ve masumların günü olmadığından emin olmak zorunda kaldım (1 Nisan Amerika Birleşik Devletleri'nde). Benim için büyük bir şok oldu, zor bir an, çünkü Dallas benim evimdi, ”dedi Luka Doncic, Salı günü yeni Lakers oyuncusu olarak resmi sunumu sırasında Los Angeles franchise'ına şaşırtıcı transferden sonra, tarihin en popüler olanlarından biri olan NBA. «İlk gün çok zorlaştım. Son 48 saat sanki bir ay gibi yapıldı. Duygusal olarak çok karmaşıktı, ”diye kabul etti, Lakers'tan yürüyüşünden sadece bir hafta önce Dallas'ta 15 milyon dolarlık bir ev satın almış olan Sloven oyuncusu.

Onun için beklenmedik yürüyüş olan Mazazo'ya rağmen Lakers Doncic, Lebron James ile oynamak için “heyecanlı” diyor, “öğrenin”, onu imzalaması için kişisel olarak tebrik eden ve gömleğini giydiren “birinden birinin” öğren ” Tarihin en iyi takımlarının ». Sloven çatlağını, “En uzun yolu izlemem gerekse de bunun bir noktada olacağını biliyordum.” “Bu bir rüya gerçekleşiyor ve bu yola başlamaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Doncic hala Dallas Mavericks'in değişimin bir parçası olarak Anthony Davis ile Lakers'a beklenmedik transferlerine karar vermelerinin nedenini bilmiyor. «Verdikleri karar budur. Ona yorum yapacak hiçbir şeyim yok. Neden aldıklarını anlamıyorum ya da değiştirmek için her şeyi yapabilirim. Dallas'ta tüm kariyerim olacağımı düşündüm, çünkü sadakat benim için çok önemli ve ben de kalmaya çalıştım ”dedi. «Savunmada İleri Bir Adım» verildi. 28 Şubat'ta 26 yaşına girecek oyuncu, “Daha aktif olmaya ve daha fazla sesim olmaya çalışıyorum, ancak daha fazla adım atmam gerekiyor,” dedi.

“Yüzüğü kazanmalısın”

25 Aralık'tan bu yana bir sakatlık sürüklediğinde Lakers ile ilk çıkışı, önümüzdeki Pazartesi, Los Angeles'ta, Caz'a karşı veya iki gün sonra Utah Mahkemesi'nde olabilir. «Şimdi yüzde yüz olmak için zamanımı alıyorum. Diğer zamanlarda oynamadan önce mahkemeye döndü ”dedi. “Fiziğimle ilgili şüpheler doğru değil,” diye yerleşti. Doncic, başka türlü nasıl olabilirdi, hedefin NBA yüzüğünü Lakers ile fethetmek olduğunu kabul etti. «Buraya yüzüğü kazanmayan başka bir hedefle gelmiyorsunuz. Başlığı kazanmalısın ”diye ısrar etti.

Lakers'ın genel müdürü Rob Pelinka, Doncic'in transferinin en mutlak sırrında nasıl dövüldüğünü ortaya çıkaran kişiydi. «Her şey Dallas'ta bir kahve ile başladı, Nico (Harrison) bize fikri sundu. İlerlemenin tek yolu, onunla sadece genel yöneticiler ve sahipleri ile konuşmamızdı, başka kimse yoktu. Bunun için bir anlaşma vardı. O kahveyi bitirir bitirmez Jeanie'yi (Lakers'ın sahibi) aradım ve sonuna kadar geldiğimiz için çok mutlu oldum, bu da sonunda olan şeydi ”dedi.

Yorum

Bir Hata Bildir