Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Dolmabahçe Sarayı’nda düzenlenlediği iftar davetine katılan makyaj ve hoşluk bloggerı Merve Özkaynak, tartışma yarattı. Yansıların artması üzerine açıklama yapan ve ‘Atatürk’ün yemek yediği yerde olmak gurur vericiydi.’ diyen Merve Özkaynak, şu sıralar Twitter’dan linçleniyor.
Bildiğiniz üzere geçtiğimiz cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda ünlüleri davet ettiği bir iftar yemeği düzenledi eşi Emine Erdoğan ile birlikte.
Daha evvelde de bir fazlaca sefer bu üslup tertiplere katılan tanıdık simalar bu iftar yemeğini de kaçırmadı olağan olarak.
Ancak iftar yemeğine katılanlar içinde şaşırtan isimler de oldu. örneğin YouTuber Merve Özkaynak üzere.
Birden fazla kişi Merve Özkaynak’ın orada bulunmasına bir mana veremedi.
Hatta kimi bireyler “Ne alaka?” diye reaksiyon gösterdi, kimileri da “Merve, sen de mi?” diye çıkıştı.
En nihayetinde Merve Özkaynak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftar yemeğine katıldığı için toplumsal medyada büyük reaksiyon çekti.
Reaksiyonların çığ üzere büyümesi üzerine Merve Özkaynak, Instagram hesabından bir açıklama yaptı.
Ünlü YouTuber ‘Ben 8 yıldır toplumsal medyada işimi severek yapıyorum. Buralara kimsenin dayanağıyla gelmedim, kendi emeklerimle geldim. Daveti alınca ben de fazlaca şaşırdım. Birinci sefer bu biçimde bir yerden davet gelince gitmemek olmazdı. Ben her neysem oyum. Savunduğum ve inandığım şeyler değişmedi. Ayrıyeten Atatürk’ün yemek yediği yerde olmak ayrıyeten gurur vericiydi.’ usulü bir açıklama yapınca…
Twitter’da olay çıktı desek yeridir!
twitter.com
Hatta fenomenler bile reaksiyon gösterdi ünlü makyaj YouTuber’ına.
twitter.com
Katılmasıyla değil de yaptığı açıklamayla hayli reaksiyon çekti.
twitter.com
????
twitter.com
Ve toplumsal medya hesabındaki takipçi sayısında büyük oranda düşüş yaşandı…
twitter.com
????
twitter.com
olağan olarak ki ona takviye çıkanlar da oldu!
twitter.com
Gereksiz linç diyenler,
twitter.com
Siyaset bunun neresinde diyenler…
twitter.com
????
twitter.com
özetlemek gerekirse hala tweet yağıyor bu konuda!
twitter.com
Instagram paylaşımlarının altı da yorumlarla dolup, taşmış durumda… Yakında yoruma kapatır diyenler? ????
Influencer tayfa pek şaşırtmıyor ancak bir de size soralım… Bu linç yersiz mi yoksa beşerler reaksiyon göstermekte haklı mı?
Bildiğiniz üzere geçtiğimiz cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda ünlüleri davet ettiği bir iftar yemeği düzenledi eşi Emine Erdoğan ile birlikte.
Daha evvelde de bir fazlaca sefer bu üslup tertiplere katılan tanıdık simalar bu iftar yemeğini de kaçırmadı olağan olarak.
Ancak iftar yemeğine katılanlar içinde şaşırtan isimler de oldu. örneğin YouTuber Merve Özkaynak üzere.
Birden fazla kişi Merve Özkaynak’ın orada bulunmasına bir mana veremedi.
Hatta kimi bireyler “Ne alaka?” diye reaksiyon gösterdi, kimileri da “Merve, sen de mi?” diye çıkıştı.
En nihayetinde Merve Özkaynak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftar yemeğine katıldığı için toplumsal medyada büyük reaksiyon çekti.
Reaksiyonların çığ üzere büyümesi üzerine Merve Özkaynak, Instagram hesabından bir açıklama yaptı.
Ünlü YouTuber ‘Ben 8 yıldır toplumsal medyada işimi severek yapıyorum. Buralara kimsenin dayanağıyla gelmedim, kendi emeklerimle geldim. Daveti alınca ben de fazlaca şaşırdım. Birinci sefer bu biçimde bir yerden davet gelince gitmemek olmazdı. Ben her neysem oyum. Savunduğum ve inandığım şeyler değişmedi. Ayrıyeten Atatürk’ün yemek yediği yerde olmak ayrıyeten gurur vericiydi.’ usulü bir açıklama yapınca…
Twitter’da olay çıktı desek yeridir!
twitter.com
Hatta fenomenler bile reaksiyon gösterdi ünlü makyaj YouTuber’ına.
twitter.com
Katılmasıyla değil de yaptığı açıklamayla hayli reaksiyon çekti.
twitter.com
????
twitter.com
Ve toplumsal medya hesabındaki takipçi sayısında büyük oranda düşüş yaşandı…
twitter.com
????
twitter.com
olağan olarak ki ona takviye çıkanlar da oldu!
twitter.com
Gereksiz linç diyenler,
twitter.com
Siyaset bunun neresinde diyenler…
twitter.com
????
twitter.com
özetlemek gerekirse hala tweet yağıyor bu konuda!
twitter.com
Instagram paylaşımlarının altı da yorumlarla dolup, taşmış durumda… Yakında yoruma kapatır diyenler? ????
Influencer tayfa pek şaşırtmıyor ancak bir de size soralım… Bu linç yersiz mi yoksa beşerler reaksiyon göstermekte haklı mı?