Flick, Lamine Yamal hakkında iyimser: “Sanırım Atlético'ya karşı oynayabilirsiniz”

Atarlı Genç

New member
24 Şubat 2025, 13:53 Pazartesi

| Güncellendi 14: 40h.

Pazartesi günü 60 yaşına giren pragmatik Barça koçu Hansi Flick, Copa del Rey yarı finalinin en yakın ufukta ilk saldırı ile gelecek olan sezonun belirleyici sezonu için iyimser. Ligdeki Cholo ekibinin şanslı zaferinin anısına, indirimden Sorloth'un bir hedefi ve bir öncekinde kullanılmamasına rağmen on bire işaret eden Lamine Yamal'ın fiziksel durumu ile işaretlenmiş bir düello Lig Palmas'a karşı lig çatışmasında durduktan sonra hasar gören ayağı koruyun.

«Oynayıp oynayamayacağınızı öğrenmek için beklememiz gerekecek, ama bence. Doktorun söylediklerinin olumlu durumu görüyorum. Ve onu bizimle istiyoruz, ”diye tahmin etti Lamine'deki Alman koç. Hakemler tarafından daha fazla koruma? “Lamin'in gerçek bir eksiklik yaptıkları korunmasını ve Raphinha'ya da tüm oyunculara, sadece İspanya'da birine karşı çok sevdikleri özel ürünlere değil, kart olmadığını soramayız”.

Kursun anahtar kursu?: «Tüm maçlarda her şeye gidiyoruz. Şimdi en önemlisi Atlético'ya karşı bu toplantıya odaklandık. Takımın zihniyeti çok iyi, inanılmaz. Ve atmosfer gerçekten sevdiğim şey ve bunun için çok mutluyum. Bu rakibe karşı lig yenilgisinde Flick, camın yarısını dolu görüyor: «Öğrendiğimiz olumlu şey, iyi futbol oynayabileceğimiz. Yüksek bir seviye gösteriyoruz. Şansından yararlanmalıyız, önemli olan gol atmaktır. Ve sadece bir oyun değil, iki oyun olduğunu unutmamalısınız ».

Metropolitan'da dönüşü oynamak zorunda kaldığı için pişmanlık duyacak bir şey yok: «Şimdi iki oyun olup olmadıklarını düşünmüyorum. Seçemeyiz. Oynamak istiyoruz. Önce evde oynuyoruz, çünkü hepsi bu. Bize destek vermek için hayranlara ihtiyacımız var. Atlético harika bir takım, yatırım yaptı. Daha iyi savunmaları var, saldırganlar … zor bir oyun olacak ».

Flick, Marc Casadó ile ilgili De Jong'u tercih etmesinin nedenleri hakkında tartışmalara girmekten kaçındı ve ikisinin “farklı şeyler sunduğunu” söyledi. Dani Olmo'nun Las Palmas'ı çözmek için banktan ayrılan fiziksel bakış açısından alınması gerektiğini söyledi ve İspanyol uluslararasıının Barça'da yazılmaması gerektiği konusunda onu sorgulamak daha zordu: “Ben İspanya ve kulüpte olan şeylerden şaşırdım, “diye vurguladı. “Burada olduğum için mutluyum,” diye açıkladı.

Benfica, daha fazla dinlen

Benfica'nın Şampiyonlar Ligi'nin 16 turunda Barça ile karşılaşmadan önce bir hafta dinlenmesi için ağıt yaktı. «Mutlu değiliz, ama bizim elimizde değil. Bazen Federasyon ve Laliga ile konuşmak zor, onu Almanya'da gördüm. İyi yönetmeye çalışacağız ».

Sonunda 60 yıl?: «Dünden bir yıl daha fazla. Önemli değil. Sadece numaraya bakarsan biliyorum. Tamam, iyiyim. Bu gece yaş için fazla uyumayacağım. Ama ben iyiyim, sağlığım, harika bir ailem ve harika bir kulübüm var, ”diye şaka yaptı Alman koçu. Onu en çok tatmin eden şey Barça'da gözlemlediği atmosfer. «Biz sadece biriyiz, birlik var, renkleri savunuyoruz. Biz neredeyse bir aileyiz ve bu en önemlisi. Herkes ne yapmaları gerektiğini biliyor. Ben çok mutluyum. Herkes ne yapmaları gerektiğini biliyor. Her şey uyum ve bu kolay değil. Personel fantastik yapar ».

Yorum

Bir Hata Bildir