Fransız Askısı Yaptıran Berksan, Operasyon daha sonrası Birinci Kere Görüntülendi!

Leila

Global Mod
Global Mod
Müzikçi Berksan geçtiğimiz günlerde ‘Fransız Askısı’ usulüyle estetik yaptırmıştı. Ünlü müzikçi operasyonun akabinde birinci kere görüntülendi. Evvelki gün bir alışveriş merkezinde yeni manzarasıyla kameralara yakalanan Berksan, gazetecilerle sohbet etti. İşte operasyon daha sonrası Berksan’ın son hali…

Operasyon daha sonrası ortada görünmeyen Berksan, birkaç ay daha sonra ortaya çıktı. Yüzünün pek değişmediğini söyleyen müzikçi, hususla ilgili olumsuz yorumları sitemli bir biçimde lisana getirdi.

Berksan, estetik daha sonrası yapılan yorumlar hakkında, ‘Çok abarttılar. Mevzuyu bilmeyen beşerler yorum yaptığı vakit fazlaca makus oluyor. Gerçi genel olarak problemimiz bu bilmeden konuşuyoruz’ ifadelerini kullandı.

‘Çok bayağı bir operasyon. Gördüğünüz üzere yüzüm tıpkı. Ben her vakit beşerler hamasetli olsunlar diye önden yol açan bir adamım ancak fazlaca saçma saçma yorumlar oldu. Olsun onların ayıbı. Hiç olumsuzu yorumlara üzülmedim. Yalnızca bu biçimde insanların ekranda bulunmasına üzülüyorum’ diyerek bir sefer daha sitemini lisana getirdi.