Girona, beş yaşındaki bir çocuğu stadyuma girerken Espanyol formasını çıkarmaya zorluyor

Atarlı Genç

New member
25 Kasım 2024 Pazartesi 00:47

| 11:58 güncellendi

Yorum

olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Kayıt olmak

Günün tartışması bu kez çimlere çıkmadı. Bu cumartesi, Girona takımının Espanyol'u (4-1) yenmesinden hemen önce Montilivi stadında talihsiz bir olay yaşandı. Michel'in takımı ilk yarıdaki dört golle en iyi maçlarından birini çıkardı, ancak maçın görüntüsü stadyumun dışındaydı.

Bölgesel derbilerde sıklıkla olduğu gibi, pek çok Espanyol taraftarı takımlarını desteklemek için Montilivi stadına gitti, ancak hepsi tribünlerde değildi. Muhabbet kuşu tişörtü giymenin basit gerçeği için paylaşılan bir videoda. Nedeni? Hayranların ziyaretine izin verilen alanda değildi.

Bu bana çok üzücü geliyor, o daha çocuk, ne yapacak? @RCDEspanyol Bize bazı alanlarda nasıl davrandıklarını kesin olarak öğrenin, ancak onlara davetiye vereceksiniz ve tüm ziyaret stantlarını onlara vereceksiniz…. @GironaFC utanç verici bir şey bu, nen nen nen #rcde pic.twitter.com/BZknJbSpzh

— Eloy Barneo (@Elooy9) 24 Kasım 2024

“Hepsi ölebilir”

Babanın hikayesi çok sert: “Oğlan Espanyol gömleğini çıkarmak zorunda kaldı çünkü içine giremeyeceğini söylüyorlar. Beş yaşında bir çocuk” diye başlayan video şikayette bulundu. Çocuk gömleğini çıkardıktan sonra yetişkin ona hitap eder ve olanlarla ilgili şaka yapmaya devam eder. “Çok tehlikeli, Espanyol forması giydiğiniz için herkes ölebilir” diyor.

“Benim lanet hayatımda Girona'ya imza atıyorsun. Asla. Videoda duruma öfkelenen babanın, “Hala Gironés'tesin, sonra başka bir takıma gideceksin” dediği duyuluyor. İçinde, Girona'nın güvenliğinden bir görevlinin, yaptığı şeyi yapmaktan başka seçeneği olmadığını haklı çıkardığını duyuyorsunuz: “Kendimi çok kötü hissediyorum… Kendimi çok kötü hissediyorum, beyefendi.”

Sporda Şiddet, Irkçılık, Yabancı Düşmanlığı ve Hoşgörüsüzlüğe Karşı Devlet Komisyonu'nun daimi komisyonu, bu Perşembe günü LaLiga EA Sports'tan Girona-Espanyol karşılaşmasını yüksek riskli bir maç ilan etti.

Yorum

Hata bildir