Güzel Oyuncu Kerem Bürsin’den Yeni Proje Açıklaması! “Şu An Hoş bir müddetçteyiz…”

Leila

Global Mod
Global Mod
2013 yılında Güneşi Beklerken dizisinde oynadığı rolle yıldızı paryan oyuncu Kerem Bürsin magazin dünyasında sık sık ismi geçen ünlüler içinde yer alıyor. En son Sen Çal Kapımı isimli romantik güldürü dizisinde rol alan güzel oyuncu bir müddetdir ekranlarda gözükmüyor. Hayranları tarafınca televizyon ekranlarına dönmesi beklenen oyuncu yeni projeleriyle ilgili açıklama yaptı. İşte Bürsin’in açıklaması…

En son FOX TV ekranlarında Sen Çal Kapımı isimli dizide rol alan Kerem Bürsin bir müddetdir ekranlarda görünmüyor. Dizide ki rol arkadaşı Hande Erçel’le ses getiren bir birliktelik yaşayan Bürsin ayrılıklarının akabinde da epeyce konuşulmuştu. Vogue Türkiye mecmuasına röportaj veren Bürsin hayranlarına bekledikleri haber geldi. İşte Bürsin’in yeni projeleriyle ilgili açıklaması…

Kerem Bürsin Ekranlara Geri Dönecek mi?

Vogue Türkiye mecmuasının Mart sayısının konuğu güzel oyuncu Kerem Bürsin oldu. bir müddetdir ekranlara dönmesi beklenen güzel oyuncu yeni projeleriyle ilgili de açıklama yaptı.

Bürsin açıklamasında “Esas işim oyunculuk ve bunu büyük bir tutkuyla yapıyorum. ötürüsıyla oyunculuğa dair her şey beni eyecanlandırıyor. Bir karakteri tanıyıp ona hayat vermek de yeterli olduğuna inandığım bir öykünün imal aşamasında olmak da benim için çok manalı ve motive edici. Bu niçinle burada yapılmamış, yapılmaya yürek edilemeyecek ya da ticari manada çok karı olacağı düşünülmeyen şeyleri denemek ilgimi çekiyor. Olağan herkes bir şekilde para kazanmak istiyor fakat ‘riskli’ dense de inandığım ve ‘evet, bu!’ diyebileceğim projeler yapmak ve artlarında durmak isterim. Şu an güzel bir süreçteyiz. Hayli bir proje biriktirdik, bir yandan bu projelerin görüşmeleri devam ediyor. Bakalım, heyecanlıyız.” dedi.