Hadise ile Mehmet Dinçerler Evlendi mi? Nişanlanan Hadise ve Mehmet Dinçerler Nikah Kıydı!

Leila

Global Mod
Global Mod
Hadise ve Mehmet Dinçerler magazin dünyasının en beğenilen çifti… Ünlü müzikçi Hadise aradığı aşkı iş insanı Mehmet Dinçerler’de buldu. Mehmet Dinçerler’in Hadise’ye evlilik teklifi ederken taktığı 3 milyon TL’lik yüzük daha sonrası, ikili magazin gündeminden düşmüyor. Birbirlerine fazlaca yakıştırılan çift geçtiğimiz ay aile içinde nişanlanmışlardı. Hadise’ye kız isteme armağanı olarak takılan 75 bin dolar bedelindeki pırlanta bilezik, toplumsal medyada hayli konuşulmuştu. Hadise ve Mehmet Dinçerler cephesinden yeni bir haber geldi. Hoş popçu Hadise ve güzel iş insanı Mehmet Dinçerler nikah kıydı! İşte merak edilen tüm gelişmeler…

Evlilik hazırlığı için kılları sıvayan Hadise ve Mehmet Dinçerler, bir daha magazin gündeminde bomba tesiri yarattı. Magazinin gözbebeği haline gelen ünlü çift hakkında yeni bir tez ortaya atıldı. tv100’den Pınar Efe’nin haberine bakılırsa; Hadise ve Mehmet Dinçerler imam nikahı kıydı.

Hadise aileye dahil oldu…

Hoş müzikçi Hadise, Mehmet Dinçerler’in kız kardeşi Tuğba’nın düğününe katılmıştı. Tüm gözler olağan olarak ikilinin üzerindeydi. Gelin adayı Hadise, aile pozuna dahil oldu. Ünlü popçu müstakbel kayınvalidesi ve görümceleriyle pek keyifli vakit içinder geçirmişti.

Hadise ve Mehmet Dinçerler nikah kıydı!

Teze bakılırsa; Hadise, Mehmet Dinçerler’in kardeşi Tuğba’nın düğününden kısa bir süre evvel Dinçerler ile imam nikahı kıydı.

Hadise nişanına dair tüm bilgileri sır üzere saklarken nişanlısı Mehmet Dinçerler’e jest yaparak konserde o imgeleri yayınladı…

Hoş şarkıcı Hadise, nişanlısına ‘Bu şarkıyı sevgilim için söylemek istiyorum. Geçenlerde çaktırmadan otomobilde prova yaptım. Tahminen anlamışsındır. Anlamadın mı? Çok hoş bir müzik, epey seviyorum. Bu sana gelsin sevdiğim’ diyerek bir müzik armağan etmişti.

Argümanlara bakılırsa; evlenmek için epeyce beklemek istemeyen aşıklar, harekete geçti.

Hadise ve nişanlısı Mehmet Dinçerler, şu sıralar düğün yeri arayışında…