Ünlü müzikçi Hadise’yi uzun vakittir cinsel içerikli ileti ve mektuplarla tehdit eden Ümit S.’ye 6 yıl 6 aya kadar mahpus istemiyle dava açılmıştı. Sabah Gazetesi’nden Deniz Yusufoğlu’nun haberine bakılırsa müzikçinin ‘Beni daima takip ediyor. ‘Korkma seni kimseye yar etmeyeceğim. Sen benim tek aşkımsın’ diye iletiler atıyor‘ dediği tacizci hayran 3 bin 300 TL’lik isimli para cezasına çarptırıldı.
Kaynak: https://www.superhaber.tv/hadiseye-ka…
Hadise son vakit içinderda son derece tatsız bir sıkıntıyla uğraşıyor.
Hoş müzikçi ne yazık ki bu ülkedeki bir fazlaca bayan üzere bir müddetdir kendisine gelen cinsel içerikli bildiriler ve tehditler niçiniyle kendini makûs hissediyor.
Hadise takıntılı hayranı Ümit S.’nin iletileri akabinde savcılığa gitmişti.
Ünlü müzikçi “Bana cinsel içerikli e-mailler atıyor. Beni takip ediyor, gittiğim yerleri ve giydiğim kıyafetleri biliyor” diyerek şikayetçi olmuş, müzikçinin avukatı 6 yıl 6 aya varan mahpus istemiyle dava açmıştı.
Sabah Gazetesi’nden Deniz Yusufoğlu’nun haberine nazaran dava sonuçlandı.
Karar kararında Ümit S., sıradan tehdit ve cinsel taciz hatalarından 3 bin 300 TL isimli para cezasına çarptırıldı.
Bu ceza ne Hadise’nin ne de her gün tehdit, şiddet ve baskıyla boğuşan tek bir hanımın bile huzursuz olduğu bir dakikayı telafi etmez tahminen…
Lakin bir daha de geçmiş olsun Hadise, umarız tüm tacizciler bir biçimde cezasını bulur…
Kaynak: https://www.superhaber.tv/hadiseye-ka…
Hadise son vakit içinderda son derece tatsız bir sıkıntıyla uğraşıyor.
Hoş müzikçi ne yazık ki bu ülkedeki bir fazlaca bayan üzere bir müddetdir kendisine gelen cinsel içerikli bildiriler ve tehditler niçiniyle kendini makûs hissediyor.
Hadise takıntılı hayranı Ümit S.’nin iletileri akabinde savcılığa gitmişti.
Ünlü müzikçi “Bana cinsel içerikli e-mailler atıyor. Beni takip ediyor, gittiğim yerleri ve giydiğim kıyafetleri biliyor” diyerek şikayetçi olmuş, müzikçinin avukatı 6 yıl 6 aya varan mahpus istemiyle dava açmıştı.
Sabah Gazetesi’nden Deniz Yusufoğlu’nun haberine nazaran dava sonuçlandı.
Karar kararında Ümit S., sıradan tehdit ve cinsel taciz hatalarından 3 bin 300 TL isimli para cezasına çarptırıldı.
Bu ceza ne Hadise’nin ne de her gün tehdit, şiddet ve baskıyla boğuşan tek bir hanımın bile huzursuz olduğu bir dakikayı telafi etmez tahminen…
Lakin bir daha de geçmiş olsun Hadise, umarız tüm tacizciler bir biçimde cezasını bulur…