izleyicisine Kucak Dansı Yapıp Poposuna Şaplak Yiyen Gülşen Gelen Tenkitlere Karşı Birinci Sefer Açıklama Yaptı!

Leila

Global Mod
Global Mod
Kıyafetleriyle, danslarıyla ve açıklamalarıyla olay yaratan ünlü müzikçi Gülşen, geçtiğimiz haftalarda izleyicisine yaptığı kucak dansıyla ilgili birinci kere konuştu. Dün akşam Ataşehir’de bir yerde sahne alan Gülşen, ‘Canım sıkılmıştı, oturdum. Ne var bunda?’ dedi.

Bildiğiniz üzere son periyodun en epeyce konuşulan ismi Gülşen, geçtiğimiz haftalarda sahniçin inip izleyicisinin kucağına oturmuş ve tartışma yaratmıştı.

Bu hareketiyle bir daha gündeme bomba üzere düşen ünlü müzikçi, günlerce magazin gündeminden düşmemişti.

Hala konuşulan olayla ilgili Gülşen dün akşam verdiği konser sırasında bir açıklama yaptı.

Ataşehir’de sahne alan ünlü müzikçi, sessizliğini birinci kere bozdu!

Sahnede anlık gelişen bir olay yaşadığını söyleyen Gülşen, gelen tenkitlere “Çok hoş görünüyorsunuz. Ben dayanamıyorum yanınıza geleceğim. En son bir daha sahniçin indiğimde bir arkadaşımın kucağına oturdum, olanlar oldu. O gün hayli memnunduk. Canım hayli sıkılmıştı, kendimi sahnede mahpus üzere hissetim. daha sonra da arkadaşımın kucağına oturdum. Ne var bunda?” diyerek karşılık verdi.

Akabinde da bu açıklamasına şöyleki yorumlar geldi:

Siz ne diyorsunuz?

Gelin konuşalım!