Johnny Depp, mahkeme salonunda parmağının kesildiği olayı anlattı: Amber Heard bana votka şişesi fırlatmıştı

bencede

New member
Kendisinden şiddet gördüğünü söyleyen eki eşi Amber Heard hakkında karalama davasında söz veren oyuncu Johnny Depp, parmağının kesildiği olayı mahkeme salonunda anlattı. Depp, parmağının bir arbede sırasında Heard’ün attığı votka şişesiyle kesildiğini söylemiş oldu .

The Guardian’da yer alan habere bakılırsa, Johnny Depp ve Amber Heard içinde 50 milyon dolarlık karalama davası sürüyor.

Mahkemede söz veren Johnny Depp, Amber Heard’ün şiddet savlarının mesleğini yok ettiğini söylemiş oldu. Depp, “Suçlamalar yapıldığında dünyanın dört bir yanında benim bir sarhoş, kokain bağımlısı, bayanları döven, 50’lerinde bir adam olduğu konuşulmaya başlandı. Her şey bitti” dedi.

Depp, “Davanın kararı ne olursa olsun o suçlamalar bana yöneltildiği anda kaybetmiş oldum. Bunu hayatım boyunca taşıyacağım” dedi.

Depp, evlilikleri periyodunda Avustralya’da Karayip Korsanları sineması çekimlerinde içki içtiğini öğrenen eski eşi Heard’ün öfkelendiğini ve arbede sırasında kendisine votka şişesi fırlattığını anlattı. Depp, parmağının bu türlü kesildiğini anlatırken “Kan fışkırıyordu, sanırım o an bir hudut krizi geçirdim. hiç bir şeyin manası yoktu” dedi.

Depp, ambulans gelene kadar banyoya saklandığını söylemiş oldu.

Depp ondan sonrasında olayın parmağını kendi kestiği halinde şuurlu bir biçimde aktarıldığını şöyleki anlattı: “Yalan söylemiş oldum zira Heard’ün bana bir şişe fırlattığı ve parmağımın koptuğunu açıklamak istemedim. Başı kedere girsin istemedim”

Depp, evlilikleri boyunca Amber Heard’e şiddet uyguladığı suçlamasını reddediyor.