Julen Castañeda: “Takım rekabet ettiğinde herkesi yenebilir”

Atarlı Genç

New member
23 Mart 2023 Perşembe, 13:38

Yorum

olman gerek kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Giriş yapmak

Kültür ve Spor Leonesa’da, Deportivo’ya karşı kazanılan zaferden sonraki duyumlar en iyisidir.

Bu Perşembe Julen Castañeda bu coşkuyu onayladı: «İyi çalışıyorduk ama sonuçlar gelmiyordu. Geçen gün galibiyet iyi bir oyunla ve tribünlerde büyük bir taraftar varlığıyla geldi. Galibiyet bize çok moral verdi.”

Rekabet, anahtar

Beyaz kanat oyuncusu, “Takım rekabet ettiğinde bu kategorideki herkesi yenebilir. Artık bu çizgide devam etmeliyiz, gruba her zaman güvendik ve sonuçların er ya da geç geleceğini biliyorduk.

Önümüzdeki hafta sonunun taahhüdü karşısında, bu ihtiyatlı bir şekilde varsayılır ve çalışır: “Şimdi, başka bir finalin geldiği Pazar günü için çalışmaya devam etme zamanı.”

Vatikan’da Randevu

Julen Castañeda, sakatlığı sırasında grubun desteğini belirttikten sonra (“Grup bana yardım etti ve bu, her gün gelip çalışmanıza neden oluyor” dedi) Julen Castañeda gelecek sezon Cultural’da devam etmeye istekli olduğunu gösterdi: “Ben Burada kendimi çok iyi hissediyorum ve eğer kulüp devam etmemi isterse benim için sorun olmaz.

Son olarak, Castañeda, Kültür’ün yüzüncü yılı münasebetiyle yakında Vatikan’a yapılacak ziyarete atıfta bulundu: «Orada bulunabilmek bir ayrıcalık. Bundan yararlanmaya ve tadını çıkarmaya çalışacağız. Umarım çok güzel iki gün olurlar”.

Yorum

hata bildir