Kraliyet unvanlarından vazgeçen Meghan Markle, aile alakaları hakkında konuştu: Affetmek epeyce uğraş gerektiriyor

bencede

New member
T24 Dış Haberler

Prens Harry
ile bir arada Kraliyet bakılırsavlerini bırakarak ABD’ye yerleşen Meghan Markle, Kraliyet ailesi ve kendi ailesiyle bağlantısına ait yaptığı açıklamalarda “Affetmek fazlaca uğraş gerektiriyor” tabirlerini kullandı.

Sussex Düşesi Meghan Markle, ABD’de The Cut mecmuasından Alison P Davis ile gerçekleştirdiği söyleşide Kraliyet ailesi ve kendi ailesiyle bağlantılarına dair açıklamalarda bulundu.

Markle, söyleşide ABD’ye taşınma kararlarına değindi. Düşes, Britanya’da kalsalarsa çocuklarının çok medya ilgisine maruz kalmasından tasa duyduğunu söylemiş oldu. Markle, üst seviye Kraliyet mensubu oldukları devir aile fotoğraflarının paylaşımında denetim sahibi olamamayı eleştirdi.

Markle, Britanya’daki hayatlarıyla ilgili “Sadece varolarak Britanya’daki hiyerarşinin dinamiklerini zorluyorduk” dedi.

Markle, gazeteci Davis’in “Kraliyet ailesi ve kendi ailesiyle kendi içinde affetme bahtı olup olmadığına” ait sorusuna şu sözlerle cevap verdi:

“Bence affetmek epey değerli. Affetmemekten daha fazla güç gerektiriyor. Affetmek hayli uğraş gerektiriyor. Ben etkin bir uğraş harcadım” dedi.