Leonese Francisco del Río, Kurtarma ve İlk Yardım Federasyonu'nun organizasyon şemasına giriyor

Atarlı Genç

New member
13 Ocak 2024 Cumartesi, 12:50

| 13:17'de güncellendi.

Yorum

olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Giriş yapmak

• Bağlantıyı kopyala

• Naber

• Facebook

• X

• LinkedIn

• Telgraf

İspanya Kraliyet Kurtarma ve İlk Yardım Federasyonu başkanı Isabel García Sanz, Ana Domínguez Pachón'u Etkinlikler ve Yönetim Direktörü olarak ve León'dan Francisco del Río García'yı Genel Sekreter olarak atadı.

Federasyonun kendisi, atamaların “federasyonun direktif ve yönetim alanını güçlendirme politikasının bir parçası olduğunu ve bir yönetimin oluşturulmasını sağlayan yürütme organizasyon şemasındaki bir değişiklik çerçevesinde geliştirildiğini” belirtiyor. önümüzdeki haftalarda ele alınacak”.

39 yaşındaki Del Río, Spor Hukuku alanında uzmanlaşmış bir avukattır ve bu yıl 2024'te Leon'un başkentinde sekizinci yılını kutlayacak olan FID León'un kurucusu ve yöneticisidir.

2017'den bu yana Castilla y León Spor Federasyonları Birliği'nin (Afedecyl) yöneticisi ve 2020'den beri Castilla y León Atletizm Federasyonu'nun tek yarışma hakemi ve geçen Kasım ayına kadar Castilla y León Kürek Federasyonu'nun genel sekreteri olarak görev yapıyor.

Del Río, yerel yönetime yeniden katılmak üzere Genel Sekreterlikten istifa eden Carmen Berlana Montes'in yerini aldı.

Yorum

Hata bildir