Louzán: “Florentino, hakemlerin bize zarar verdiğini söyledi, onu çözmelisin”

Atarlı Genç

New member
29 Ocak 2025, 12:06 Çarşamba

| Güncellendi 14: 36h.

İspanyol Futbol Federasyonu başkanı Rafael Louzán, Josep Pedrerol ile yapılan bir röportajda, Real Madrid Başkanı Florentino Pérez'in İspanya'da tahkimle ilgili endişelerini dile getirdiğini ve ekibinin birçok kez zarar görmesini sağladığını açıkladı.

Perşembe günü 'El Cafelito'da yayınlanacak olan röportajın bir ilerisinde Louzán, bir yıl önce Suudi Arabistan'da Pérez ile yaptığı bir konuşma bildirdi: «Ayrı bir tane yaptı ve şöyle dedi:' Bu sorunu çözmelisiniz. bize zarar veren hakemlerin. Hakemler nedeniyle birçok unvanını kaybettik ».

😱
“Florentino bana İngiliz hakemlerini Laliga'ya getireceğini söyledi.”
😱

💣
RFEF başkanı Louzán @jpedrerol.

Perşembe günü saat 15: 30'da 'El Cafelito' da tam röportaj. pic.twitter.com/luyr5hobdv

– TV plajı (@elchiringguitotv) 29 Ocak 2025
RFEF Başkanı ayrıca Florentino Pérez'in İspanya'daki maçlara liderlik etmek için yabancı hakemlere başvurma olasılığını artırmaya başladığını açıkladı: «Florentino bana bir gün İngiliz hakemlerini tahkime getireceğini söyledi. Ben dedim ki: 'Peki, nasıl yaptığımızı görmek için' ».

Louzán, Florentino Pérez ile olan ilişkisinin iyi olduğunu ve FEF başkanlığına gelmeden önce, Real Madrid Başkanının tahkim meselesinde ısrar ettiğini belirtmesine rağmen, FEF'in başkanlığında olduğunu söyledi. Pozisyonu varsayarken Pérez'e sıfırdan başlama ve geçinme niyetini ilettiğini açıkladı. Buna ek olarak, Madrid liderinin ona 'dava negreira'yı sık sık hatırlattığını ve onu çözmeye çağırdığını, ancak sorunun adaletin elinde olduğu konusunda ısrar etti.

Tartışma ile işaretlenmiş bir görev

Louzán sadece FEF'nin başında, ancak zaten birkaç medya tartışmasının merkezinde yer alıyor. Kadınlara taciz şikayetleri ile işaretlenen bir turnuva olan Suudi Arabistan'daki Süper Kupayı yenileme müzakeresine başkanlık etti. En popüler vakalar arasında, aşırı dokunuşlu olan ve yerel hayranlar tarafından rızası olmadan fotoğraflanan futbolcu Dani Rodríguez'in karısı Cristina Palavra'nınki. Buna ek olarak, hava sorunları nedeniyle kadın süperkopunun finalinde yokluğu eleştiriyi serbest bıraktı. Arabistan'da kaldığı süre boyunca, kadın süperkopunun Arap ülkesinde oynaması için de kapıyı açtı.

Yorum

Bir Hata Bildir