Madrid'de Djokovic kazaları

Atarlı Genç

New member
26 Nisan 2025 Cumartesi 18:38

Madrid favorileri tükeniyor. Carlos Alcaraz'ın düşüşünden sonra unvanın ikinci favorisi gibi görünen Novak Djokovic, 6-3 ve 6-4 künt için İtalyan Matteo Arnaldi'ye karşı çıkışını kaybederek Madrid'deki 1.000 ustaya veda etti. Turnuvayı Magic Fund'da bir hafta boyunca hazırlayan Sırp, seviyesinden çok uzaktı ve oyunu dünyanın 44 numarasına karşı zar zor rekabet edebiliyordu ve turnuvaya üst üste üç kayıpla ulaştı.

Djokovic, bu çırpılmış kara turunda henüz bir maç kazanmadı, çünkü 1.000 Montecarlo Üstatında, Alejandro Tabilo'ya karşı ve burada Arnaldi'ye karşı Madrid'de kaybetti. Belgrad'ın hala 4 Mayıs'ta başlayan bir turnuva olan Roma'da Carond Garros'a şansı olacak, ancak tenisi, kariyerinde tarihin en iyi tenis oyuncusu olan tek teşvik olan Grand Slam için savaşmak için gerekli olmaktan uzak.

Arnaldi'ye kaybettikten sonra, sahip olduğu üç 'mola' topundan bile tasarruf etmeden ve ürettiği beşten sadece birinden yararlanmadan, “Tenis seviyem istediğim kişi değil,” diye itiraf etti.

«Montecarlo'dan daha fazla oyun kazanmayı planladım. Bu, kariyerimde yeni bir gerçeklik, turnuvalara gitmek yerine maçları kazanmayı düşünmek ”dedi.

Sırp üç yıl boyunca Madrid'e gelmemişti ve 2011, 2016 ve 2019'da kazanan bir turnuva tarafından yeniden ortaya çıkan havada kaldı. «Geri dönüp dönmeyeceğimi bilmiyorum. Güvenli döneceğim, ama bir oyuncu olarak bilmiyorum, ”diye ekledi Andy Murray tarafından tezgahına eşlik eden Djokovic, 2023 Öğretmen Kupası'ndan 99'da durgun olan Sırp Vitrini'nde henüz herhangi bir unvan tutmayan bir çift oluşturdu.

Djokovic veya Alcaraz olmadan Alexander Zverev unvanın favorisi olarak kalır. Alman, başka bir final eklemenin yanı sıra burada iki kez kazandı ve ilk çıkışında Roberto Bautista'yı yendi. Turnuvada hayatta kalan tek İspanyol İspanyol olan Alejandro Davidovich bu Pazar karşılaşacak.

Yorum

Bir Hata Bildir