Manu González Le Mans'ta kazandı ve daha fazla lider

Atarlı Genç

New member
Jesús Gutiérrez

Le Mans

11 Mayıs 2025, 12:02 Pazar

| Güncellendi 16: 35h.

Le Mans'ın hafta sonu boyunca açık dominator olmuştu, ancak Manu González'in diğer şeylerin yanı sıra beklediği Plácida yarışına sahip değildi, çünkü bu Pazar günü çok daha soğuktu, bunalmış gökyüzü ve sonunda sadece son turda düşen bir yağmurla tehdit etti. Çıkışta olan Madrid pilotunun, ilk turlar sırasında yarışın ağırlığını taşıyan Brezilyalı Diogo Moreira gibi bir pilot peleón'un önüne koyulmasına da yardım etmedi. Daha da kötüsü, başlangıçta pozisyonlarını kaybeden ve dokuzuncu pozisyonda duran Arón Canet başlığında ana rakibine gitmişti.

Dördüncü dönüşe kadar González Brezilyalılardan kurtulamadı. Ancak sükuneti sona erdirmedi, çünkü Moreira'dan sonra Canet'in ortağı Belçikalı Barry Baltus figüründe ikinci ve İspanyolca'nın ardından beklenmedik bir rakip daha ortaya çıktı. Manu González'in eğitimde yaptığı ritim nedeniyle, yalnız kalmak için bir zaman meselesi olurdu, ama her zaman Rueda'ya rakibinin varlığını hissetti. «Cuma veya Cumartesi günleri daha hızlı gitmek için Pazar günü daha kolay olacaktı. Bugün beklediğim kadar rahat hissetmedim ve sadece son turlarda bir fark yaratabildim, ”dedi Moto2 lideri. Ve bu yüzden, harcanan lastiklere hızını koruduğu ve rakibine ilişkin ikinci bir fark açabildiği ve beklediği sakin sonuna sahip olduğu için öyleydi.

Önde hiçbir ilerleme yoktu ve tüm eylem, ikinci grupta, özellikle tırmanma pozisyonları olan Arón Canet'in rol aldığı geri dönüşte, bu Pazarın maksimumunun üçüncü olacağının farkında oldu. Tam da bu pozisyona ulaştığında, Moreira ile savaşta, yere gitmek üzereydi, ancak güvenli bir düşüş kurtardı, yeniden sıkıştırıldı ve hasarı en aza indirdiği üçüncü bir taraf imzaladı. Ve genel olarak González, Canet'i 16 puanla sürdü, İngiliz Dixon zaten üçüncü ila 34.

Yorum

Bir Hata Bildir