Merve Özbey Çocukluğunda Yaşadığı Acıları Anlattı: ”Babam Çok Makus Bir Kocaydı”

Leila

Global Mod
Global Mod
Merve Özbey magazin dünyasının en sevilen isimleri içinde yer alıyor. Hoş müzikçi muvaffakiyetle ve keyifli ailesiyle sık sık gündemde yer alıyor. Her müziğiyle beğeni kazanan Merve Özbey, Armağan Çağlayan’ın YouTube programına konuk oldu. Çocukluğu ve 2 yıl evvel kaybettiği babası hakkında konuşan Özbey, öyküsüyle yürekleri dağladı. Babasından bahsederken ”Babam epeyce makus bir kocaydı” sözlerini kullandı. İşte tüm ayrıntılar…

Merve Özbey, 2020 yılında iş insanı Kenan Koçak ile nikah masasına oturmuştu. Görkemli bir düğünle evlenen çiftin Elif Özüm adından bir de kızları oldu. ‘Duman’ müziğiyle ismini müzik dünyasında duyuran Merve Özbey, Armağan Çağlayan’ın konuğuydu. Ünlü müzikçi çocukluğuna dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

”Babam bir süre benimle görüşmedi.”

Tanınan müzikçi babasının dünyanın en yeterli insanlarından biri olduğunu belirtirken, hiç âlâ bir koca olmadığını lisana getirdi. Özbey, ‘Bizim yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değildi Babam sorumluluktan kaçtı galiba. bir süre benimle görüşmedi. Küçük bir çocuk olduğum için babama epeyce gereksinimim vardı’ dedi.

“Ben babamı aradıkça açmamaya başladı…”

Merve Özbey bir süre babasının yanına gittiği lakin daha sonrasında bu görüşmelerin azaldığını belirterek, ‘Ben babamı aradıkça açmamaya başladı. Gelmek istiyorum dedikçe mazeret buldu. Fakat hiç bir vakit saygısızlık etmedim’ tabirlerini kullandı.

Merve Özbey, “Ben tam babamla konuşmaya başlarken babamın sesi gitti. Gırtlak kanseriydi zira ve hiç bir şey konuşamamaya başladık.” dedi.

Babası Ahmet Özbey’i kaybettiğinde 6.5 aylık gebe olan Merve Özbey, bu vakitte pek zorlandı.

Merve Özbey babasının vefat ettiği günü, “Fenerbahçe’nin maçı olduğu gün arkadaşlarını meskene davet ediyor. Lakin maçı izleyemiyor, hayata veda ediyor” tabirleriyle anlatmıştı.

26 Kasım’da babasını kaybeden Merve Özbey şu kelamları paylaşmıştı;

‘Günaydın baba…

Geçen sene bu saatlerde Her şeyden habersiz Cet binmek için hazırlanıyordum 6.5 aylık hamileydim. Cet binmek için hazırlandım binmek demeyelim de gidip gezip gorecektik işte her neyse sabah epeyce hoş başladı tam pazar günün hakkını vermiştik Kenan’la konuta geldik konuklarımız gelecekti bir şeyler hazırlamaya başladım lakin beş kişilik yapacağım yere daima elim 15 kişilik yaptı anlamadım hatta anna ile birlikte birbirimize bakıp anna bugün bana ne oluyor niçin bu kadar fazla oluyor bu yemekler deyip gülüştük daha sonra dedik ki elbette vardır birinin nasibi ne yapalım? daha sonra Kenan ben uyumaya gideceğim biraz dedi 1,5 saat daha sonra falan aşağı indiğinde yüzü gözü kıpkırmızıydı anlamadım uyuyamadın mı dedim yok uyuyamadım dedi haydi gel biraz bahçeye çıkalım dedi hatta ben de latifeyle karışık dedim ki pazartesi günü için yapılacak işleri hazırlıyorum sen kendin çık da güzelce bir nefes al beni de bir sal istersen dedim yok yok gel çıkalım dedi o 6.30 aylık gebe halimle koltuk doruklarında zıplaya zıplaya gezdim lakin yüzündeki sakin ifadeyi de fark etmiştim daha sonra salona girdik koltuğun köşesine oturttu beni.

Seninle bir şey konuşmam lazım dedi, sorduğum birinci soru ‘Babam mı öldü?’ oldu. daha sonrasını hatırlamıyorum.

Geçti evet 365 gün lakin geçti işte…

birebir vakitte artık her şey için epey geçti…

Elif kızım epey düzgün sıhhati keyfi çok yerinde inşallah sen de güzelsindir. Huzurlusundur memnunsundur. Seni daima anıyoruz. Bilhassa Fenerbahçe maçlarında… hasretle sarılıp ellerinden öperim.’