Mikel Landa 2026 yılına kadar Soudal Quick-Adım Profesyonel Bisiklet Ekibi ile Yeniliyor

Atarlı Genç

New member
7 Mayıs 2025, 12:52 Çarşamba

| Güncellendi 13: 59h.

Mikel Landa, Soudal Quick-Adım Pro Bisiklet Takımında bir sezon daha devam edecek. Alavés bisikletçisi ve Belçika ekibi, İtalya'nın sırası bu Cuma Arnavutluk'ta başlamadan önce 2026 yılının sonuna kadar yenilendiklerini açıkladı. Wolfpack liderinin olacağı bir randevu. Mikel Landa, zaferle uzlaşmak için İtalyanca bir dönüş yapıyor. “Uzun zamandır kollarımı kaldırmadım”

Soubal'daki Murgia'dan 35 yaşındaki bisikletçi, La Vuelta España'da sekizinci, Catalunya'ya Volta'da ikinci olan ve Criterium du dauphiné'de 'Top10'a girdi. Buna ek olarak, Bahreyn-Victorius'tan ayrıldıktan sonra 2024'te imzalanmasından bu yana Landa, Remco Dağları'nın en iyi desteği oldu.

«Wolfpack ile devam etmekten çok mutluyum. Bir buçuk sezondan sonra bir tane daha ve evde olduğu gibi hissediyorum ve gerçekten yeni hedefler için savaşmak istiyorum. Remco'nun Algarve'yi kazanmasına yardım ettiğimde, Katalonya'daki Runner -up'a ve daha sonra büyük bir takım çabasından sonra podyumda sona erdiği Tour de France'da Remco'ya destek verdiğimde, çok güzel anılarım var ”dedi.

Alavés'in sırayla iddialı hedefleri var: «Podyuma binmek istiyorum! Bu benim hayalim ve onun için savaşacağım! Sıraya son katılımımdan bu yana üç yıl geçti ve geri dönmekten heyecan duyuyorum. Yarışla aşk-nefret ilişkim var, birçok güzel an ve aynı zamanda zor, ama bu orada büyük bir şey yapmayı hayal etmemi engellemiyor. Sonra Remco'nun podyuma dönmesine yardımcı olmak için deneyimimi ve çabamı bekliyorum ». Yol haritanız 2026'ya kadar tasarlanmıştır.

Yorum

Bir Hata Bildir