Nil Karaibrahimgil Annelik Sürecine Ait Konuştu: ”Kendimi Gerçekleştirdikten daha sonra Anne Oldum”

Leila

Global Mod
Global Mod
Türkiye’nin en renkli sanatkarlarından biri olan Nil Karaibrahimgil, geçtiğimiz gün ‘Laylu ve Ben’ isimli podcast programına konuk oldu. Ünlü müzikçi Sertab Erener’in reklamcı kardeşi Serdar Erener ile 2010 yılından beri evli olan Nil Karaibrahimgil, 2014’te dünyaya gelen oğulları Aziz Arif’le annelik hissini tatmış oldu. Konuk olduğu programda evliliği ve anneliği hakkında konuştu. ‘XL’ ve ‘Kek’ üzere müziklerle ismini duyuran Karaibrahimgil, ”Kendimi gerçekleştirdikten daha sonra anne oldum” sözlerini kullandı. İşte ayrıntılar…

Nil Karaibrahimgil, Evrim Sümer’in hazırladığı “Laylu ve Ben” adlı podcast programının konuğu oldu. çok geniş bir hayran kitlesine sahip olan Nil Karaibrahimgil, 21 Ocak 2010 tarihinde Serdar Erener ile Mısır’da Nil Nehri kıyısında nikah masasına oturdu. 2014 yılının Mayıs ayında çiftin Aziz Arif isimli bir erkek çocukları oldu. Her vakit enerjik ve eğlenceli halleriyle kendini herkese sevdirmeye başaran başarılı müzikçi programda oğlu ve aile hayatıyla ilgili konuştu.

”Kendimi Gerçekleştirdikten daha sonra Anne Oldum”

En gerçek vakitte anne olduğunu anlatan hoş müzikçi, “Kendimi müziğe, müziğe fazla kaptırıp onu doya doya yaşamak istedim. Aslında bu biçimde olduğu için mutluyum. Bir doygunluğa ulaştıktan daha sonra anne olmanın da farklı bir hoşluğu var. Kendini gerçekleştirip, kendinin çiçek açma periyodunu tamamladığını hissetmek öteki bir seyahat. daha sonrasında annelik de farklı bir tat. Kendimi gerçekleştirmiş olarak anne olmak bence benim için daha âlâ oldu” tabirlerini kullandı.

”Serdar deneyim olarak benden ilerdeydi.”

Nil Karaibrahimgil, keyifli bir evlilik sürdürdüğü eşi Serdar Erener ile oğulları Aziz Arif’e farklı yaklaşabildiklerini söylemiş oldu. Karaibrahimgil, “Serdar aslına bakarsanız iki epey tatlı çocuğun babasıydı biz evlendiğimizde. ötürüsıyla deneyim olarak benden ilerdeydi. Ben de meraklı bir anne olarak okumadığım kitap kalmamıştır.” dedi.

”Herkes Aziz Arif’e kendi yaklaşımıyla yaklaşsın.”

Karaibrahimgil, konuşmasının devamında, ”Ben kendimi ve anneliğimi daima revize ediyorum fakat Serdar’ı revize edemeyeceğimi anladım. Serdar epeyce esaslı birisi. En sonunda şunda anlaştık, herkes Aziz Arif’e kendi yaklaşımıyla yaklaşsın. Bu bence Aziz Arif için bir zenginlik oluyor” diye konuştu.