Nilperi Şahinkaya’nın Başrolünde Yer Aldığı Yeni beIN dizisi Nasıl Fenomen Oldum’un Yayın Tarihi Muhakkak Oldu

Leila

Global Mod
Global Mod
Nilperi Şahinkaya’nın başrolünde yer alacağı Nasıl Fenomen Oldum dizisinin yayın tarihi belirli oldu. Yakın vakitte beIN’de başlayacak olan dizinin bilgilerinı birlikte öğrenelim!

Son olarak Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde izlediğimiz Nilperi Şahinkaya, beIN’de başlayacak Nasıl Fenomen Oldum dizisinin başrol teklifini kabul etmişti.

Merakla beklenen dizide Şahinkaya, ailesinin iflasından daha sonra ortasında hırs, entrika ve intikam barındıran Ala isimli karakterin toplumsal medya fenomeni olma gayretini izleyeceğimiz güldürü cinsinde bir diziyle karşımıza çıkacak.

Erkek Severse ve yeni başlayan Hayaller ve Hayatlar dizisiyle ön plana çıkan beIN, Nasıl Fenomen Oldum dizisiyle de bir çok savlı.

Başarılı oyunculuğuyla bir daha kendine hayran bırakacak Nilperi Şahinkaya’ya Derya Şensoy, Ahmet Kayakesen, Hülya Duyar, Bahadır Vatanoğlu eşlik edecek.

HANN imal imzası taşıyan ve Mustafa Kopan’ın direktör koltuğunda oturan dizinin yayın tarihi muhakkak oldu.

‘Nasıl Fenomen Oldum’ 17 Mart Perşembe günü beIN Connect’te yayınlanacak! Yayın tarihine gün sayan diziyi izlemeyi düşünüyor musunuz?

Yorumlarda buluşalım!