Ortalık Karışıyor! Survivor’da Batuhan Hırsızlıkla Suçladığı Adem Kılıççı’yı Sert Sözlerle Amaç Aldı

Leila

Global Mod
Global Mod
Survivor All Star’da ünlüler grubunda yaşanan hırsızlık olayı kurula taşındı. Adem’i hırsızlıkla suçlayan Batuhan, Adem’i gaye alan sert sözler kullandı.

Survivor All Star’da Gönüllüler ekibinde Sude, Nisa ve Mert’in içinde yaşanan tansiyonun akabinde Ünlüler grubunda da hırsızlık skandalı patlak verdi.

Ünlüler adasında bir yarışmacının fazla erzak alarak öbür yarışmacıların hakkını yediği argüman edilmişti ve Batuhan’la Atakan da bu duruma fazlaca sert reaksiyon göstermişti.

sonrasındasında da Batuhan kurulda Adem’i suçlamıştı. Bu durum da Batuhan ve Adem’in ortasını açmıştı. Bugün yayınlanan yeni kısımda de ikili içinde tansiyon devam etti.

Batuhan, “Ben erzağı kimin çaldığını bulmaya çalışıyorum. Diyor ki ‘Batuhan’ı ben referans ettim.’ Ne alakası var? Tamam bu biçimde çal. Ben göz yumayım. O denli mi? O denli bir şey yok kardeşim.” dedi.

Referans sorunundan dolayı Adem’le soğuk savaşta olduğunu belirten Batuhan, “Beni Barış üzere yanında istiyor. Buraya gelmedilk evvel ‘Orada ben sana ağabeylik yapacağım, sen bana kardeşlik.’ dedi. Ben ona dedim ki “Sen benim yoluma çıkma, ben de senin yoluna. Hak eden kazansın.” sözlerini kullandı.

“Ben buraya kimseye yardım etmeye gelmedim. O kendine basamak arıyor. Ben basamak olmam. Benim üstüme ayağını basanın ayağını kırarım.” kelamlarıyla de Adem’i maksat aldı.