Parodi Görüntüleriyle Tanıdığımız Toplumsal Medya Fenomeni Melikhan Sağlam Cinsiyet Değiştirdiğini Duyurdu

Leila

Global Mod
Global Mod
Müge Anlı başta olmak üzere yakından tanıdığımız isimlerin ve dizi karakterlerinin parodi görüntülerini çekerek bizlere uzun yıllardır mükemmel anlar yaşatan Melikhan Sağlam, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla cinsiyet değiştirme sürecini tamamladığını duyurdu. Melikhan’a olan borcunu ösöylemiş olduğini belirten Sağlam, artık ömrüne Melis olarak devam edeceğini söylemiş oldu.

Ayrıntılar içeriğimizde;

Çektiği dizi parodi görüntüleriyle Youtube ve Instagram’da tanıdığımız ve severek izlediğimiz Melikhan Sağlam’ı katiyetle bir yerlerde görmüşsünüzdür.

Sağlam, Müge Anlı, Hürrem, Ferhunde üzere biroldukça ismin ve karakterin başarılı bir biçimde taklitlerini yapıyor. Bu görüntüleri üretmek için uzun bir mesai de harcıyor kendisi.

Kıyafeti, makyajı, dekoru derken saatlerce bir görüntü için emek harcıyor. Bu emeğinin karşılığını kuşkusuz alıyor Melikhan…

Hiç Melikhan’ı izlemedim diyenler için bu görüntüden Zeynep ve Müge Anlı parodisini izleyebilirsiniz;

Bu kusursuz görüntülerinin yanında bizlere eğlenceli anlar yaşatan yetenekli Melikhan’la ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Sevilen isim, Instagram hesabından cinsiyet geçiş sürecinde olduğunu ve artık hayatına Melis Sağlam olarak devam edeceğini deklare etti.

“Sizin de uzun vakittir iddia ettiğiniz üzere cinsiyet değiştirme sürecimdeydim ve sonunda bu süreci tamamladım. Çocukluğumdan itibaren farklı olduğumu ve içerisinde bulunduğum vücuda ilişkin olmadığımı hissediyor ve biliyordum artık bu süreci tamamlayarak yıllar evvel aynaya bakıp kendisini farklı hayal eden Melikhan’ a borcumu ödedim.” kelamlarıyla cinsiyet değiştirdiğini duyurdu.

Bu açıklamanın akabinde yeni fotoğraflarını paylaşan Melis Sağlam’a takviye yağdı.

Yeni ömrü ona daima memnunluk getirsin! Güzel geldin Melis Sağlam… ????

Haydi yorumlara!