Ruhlarla Konuşabilme Yeteneğinin Olduğunu Söyleyen Oyuncu Vanessa Hudgens’ın Baş Yakan Açıklamaları

Leila

Global Mod
Global Mod
Ünlü oyuncu Vanessa Hudgens, gaipten sesler duyduğunu ve hayaletlerle konuşabildiğini söylemesiyle gündeme oturdu. Ünlü oyuncunun baş yakan açıklamaları aşağıda. ????

Kaynak: https://pagesix.com/2022/04/07/vaness…

Bir vakit içinder ‘High School Musical’ ile ismini duyurmayı başaran ünlü oyuncu Vanessa Hudgens’ı tanımayanınız yoktur.

Ünlü oyuncu, en son katıldığı bir programda paranormal aktivitelere pek de yabancı olmadığını söyleyerek başları karıştırdı.

Oysa, geçtiğimiz senelerda ruhlarla konuşabilme yeteneği olduğunu keşfetmiş…

Hudgens “Bir şeyler gördüğümü ve duyduğumu kabullendim.” diye başladı açıklamalarına.

‘Bilinmeyen epey vahim. Ancak son vakit içinderda ‘Hayır, bu bir yetenek ve yapabildiğim bir şey. O yüzden bunu öğreneceğim.’ diye düşündüm.’

33 yaşındaki Hudgens, eski paranormal tecrübelerine de değindi: “8 yaşındayken bir sabah okula hazırlanıyordum…

İpini çektiğiniz ördek oyuncaklarını bilir misiniz? Onlardan bir tanesi yemek masasında duruyordu ve ben yürümeye başlayınca o da beni takip etmeye başladı.’

Eski Disney yıldızı, gerçek bir araştırma yaparak radyo frekanslarını süratli bir biçimde tahlil etmesini sağlayan bir ruh kutusu kullandığını söylemiş oldu.

Bu kutu, kendisinin ruhlarla konuşmasına imkan sağlıyormuş.

Ünlü oyuncu, ruhlara dair tuhaf açıklamalar öncesinden de yapmıştı. Bir sinema çekimi sırasında doğaüstü bir varlığın kendisini ziyaret ettiğini argüman etmişti.

bu biçimdelarda ’10 dakika boyunca hayaletimin peşinden koştum, daha sonra epeyce tuhaflaştı ve öylece ayrıldım.’ halinde aktarmıştı.

Kendisi ile irtibata geçen ruhun ise bir bayana ilişkin olduğunu söylüyor.

Sizin bu hususa dair kanılarınız neler? Yorumlarda buluşalım…