Seray Sever, 2000’li yılların başında yayınlandığı periyoda damga vuran Dadı dizisinde canlandırdığı ‘Suzan’ karakteriyle hafızalara kazınmıştı. 2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile evlenen Seray Sever, geçtiğimiz aylarda hamilelik muştusunu toplumsal medyadan vermişti. Sever, bugün anne oldu. Eşiyle birlikte ikiz kızlarını kucaklarına aldılar. Ünlü oyuncunun ve ikizlerinin sıhhat durumunun uygun olduğu öğrenildi. İşte ayrıntılar…
49 yaşındaki Seray Sever daha evvel sekiz defa tüp bebek tedavisi görmüştü. İkiz bebek bekleyen Sever ve Sünbül bugün anne-baba olma heyecanını tattı. Özel bir hastanede sezaryen doğum yapan Seray Sever sağlıklı bir doğum gerçekleştirdi.
Seray Sever ve Eray Sünbül çifti, ikiz bebeklerine Sofia ve Alya ismini verdi.
Seray Sever gebe olduğu muştusunu, “Çok emek verdik, çabaladık. Tam annemin gebe kaldığı yaşta gebe kaldım. Daima ikiz bebek istiyordum. Allah gönlümüze bakılırsa verdi” notuyla duyurmuştu.
Hoşgeldin Sofia ve Alya ????
49 yaşındaki Seray Sever daha evvel sekiz defa tüp bebek tedavisi görmüştü. İkiz bebek bekleyen Sever ve Sünbül bugün anne-baba olma heyecanını tattı. Özel bir hastanede sezaryen doğum yapan Seray Sever sağlıklı bir doğum gerçekleştirdi.
Seray Sever ve Eray Sünbül çifti, ikiz bebeklerine Sofia ve Alya ismini verdi.
Seray Sever gebe olduğu muştusunu, “Çok emek verdik, çabaladık. Tam annemin gebe kaldığı yaşta gebe kaldım. Daima ikiz bebek istiyordum. Allah gönlümüze bakılırsa verdi” notuyla duyurmuştu.
Hoşgeldin Sofia ve Alya ????