Sergio Ramos, af dileyerek Sevilla’ya döndü

Atarlı Genç

New member
Bu resmi. Sergio Ramos, Real Madrid formasını giyen tarihteki en iyi stoperlerden biri olmak için evinden ayrıldıktan 18 yıl sonra Sevilla’ya geri döndü. Nervión kulübü, bu Pazartesi öğleden sonra, 37 yıl önce Camas kasabasında doğan defans oyuncusunun geri dönüşünü duyurdu. Eski takım arkadaşı Karim Benzema’nın oynadığı Suudi Al-Ittihad takımının cazip teklifini reddettikten sonra, bir dikeni ortadan kaldırmak amacıyla bir sezonluk sözleşme imzaladı.

Real Madrid’in eski kaptanı, Türkiye, ABD ve Suudi Arabistan Pro Ligi’nden gelen teklifleri yönettiği ve Beds’in defans oyuncusuna daha fazla ekonomik çekicilik sağlayan uzun bir yazın sonunda hayalinin gerçekleştiğini görüyor. Bu, duygusal kısımda Sevilla’ya dönmenin onun için ne anlama geldiğiyle kıyaslanamaz.

İspanyol takımıyla 180 kez forma giyen adamın, kurulduğu ve futbolun elitleri arasına sıçradığı takıma geri dönme konusundaki güçlü ilgisi, İspanya’daki en büyük operasyonlardan birinin yapılmasına olanak sağlayan temel neden oldu. İspanyollar, Sevilla yönetim kurulunun bir kısmında imzayı atmaya yönelik başlangıçtaki isteksizliğin üstesinden geldi. Sevilla tarafının başkanı José Castro, haftalar önce Sergio Ramos’un, iki taraf arasındaki anlaşmazlıklar sonrasında kendisini bölünmüş görüşlerle bekleyen Ramón Sánchez-Pizjuán’ın hayranlarıyla yeniden bir araya gelme olasılığını ortadan kaldırmakla görevlendirilmişti. Sergio Ramos’un Real Madrid’in elastikiyetini savunduğu yıllar.

“Eklemeye geldim”

Bu nedenle futbolcu, pürüzleri gidermeye çalışmak için sunumunun videosundan yararlandı. “Merhaba Sevilla taraftarları, bugün benim için çok özel bir gün, çok heyecan verici. Nihayet evime dönüyorum ve Sevilla formasını tekrar hissedeceğim ve bu kalkanı göğsüme koyacağım o anı sabırsızlıkla bekliyorum “diyor kameraman. «Ayrıldığımdan bu yana 18 yıl geçti ve sanırım hatalar yaptım ve bu fırsatı değerlendirip birinci şahıs olarak özür dilemek ve daha önce yapmış olabileceğim şeyler ve jestlerden rahatsız olan tüm Sevilla oyuncularından özür dilemek istiyorum. zaman. Bence hepimiz aynı gemideyiz, hepimiz aynı aileden geliyoruz ve dışarıda kendimizle savaşamayacak kadar çok insan var, “diye ekliyor.

“Hatalar yaptım ve bu fırsatı değerlendirip birinci şahıs olarak özür dilemek ve kırgın hisseden tüm Sevilla oyuncularından özür dilemek istiyorum”

Nervionense sahasına yaptığı birçok ziyarette kendisine karşı tezahüratlar duyan Ramos, Monchi’nin Aston Villa’ya gitmesinden bu yana Víctor Horta liderliğindeki Sevilla spor yönetiminin planlarında başlangıçta yer almadı. Ancak stoper, futbolcu olarak büyüdüğü kulübe geri dönme hedefinden vazgeçmedi ve hedefine ulaşmak için son ana kadar zorladı.

Bu sezon oynadığı üç maçı da mağlubiyet sayan Sevlla’nın lige kötü başlaması -hafta sonu Madrid’i vuran fırtınanın, geçen Pazar Metropolitan’da Atlético ile oynayacağı maçın ertelenmesine neden olduğunu unutmamak gerekir – Sergio Ramos’un lehine oynamasının yanı sıra ülkesine geri dönmek için çok para kaybetmeye istekli olmasıyla sonuçlandı.

1 Şubat 2004’te Joaquín Caparrós’un Riazor’da Deportivo de La Coruña’ya karşı oynadığı lig maçında kendisine alternatif sunmasıyla Sevilla A Takımı’yla ilk maçına çıkan ve Sevilla’daki ilk büyüsünü 49 maçla kapatan Camas’lı stoper. ve bu sabah sağlık muayenesini geçtikten sonra bir sezonluk imza atarak üç gol attı.

Paris Saint-Germain’le sözleşmesinin 30 Haziran’da sona ermesi ve bu sözleşmenin kendisine aşağı yönlü bir yenileme teklif edilmesinden bu yana ücretsiz olan Sergio Ramos, hâlâ futbola çok önem verdiğini ve kendisini dünyanın en iyilerinden biri olarak görülmesine yol açan hiyerarşiyi koruduğunu göstermek istiyor. 21. yüzyılın en iyi savunucuları.

Onun tecrübesi, José Luis Mendilibar’ın çalıştırdığı takımın zayıf noktalarından biri olan Sevilla savunmasının performansını yükseltmeye hizmet edecek. Marcao’nun sürekli fiziksel sorunları ve Nianzou’nun düzenlilik eksikliği, geçen sezon Sevilla takımının arka savunmasını olumsuz etkiledi; öyle ki Mendilibar, Sırp Gudelj’i yeniden arka kanat eksenine çevirdi.

Loïc Badé, Federico Gattoni veya genç oyuncu Kike Salas, Sergio Ramos’un Sevilla’nın arkasındaki diğer rakipleri olacak ve Camas’lı adam, dört kez kazandığı Şampiyonlar Ligi’ndeki maç sayısını artırmaya devam edecek. Real Madrid. “Sadece şunu söylemek istiyorum ki, aynı yönde kürek çekmek için bir kişi daha olduğumu eklemek istiyorum ve Sevilla kalkanını yeniden takmayı, Sánchez-Pizjuán’a adım atmayı ve hepinizle tekrar buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu sadece kendime değil, aileme, küçüklüğümden beri beni Sevilla taraftarı yapan dedeme, babama da borcumdu ve bundan sonra başka bir ders almanın, başka bir ders almanın anlamı yoktu. evimin önünden geçmek dışında başka bir yöne. Sizi çok yakında görmeyi umuyorum, elimden gelenin en iyisini yapmayı ve takımla birlikte hedeflere ulaşmayı umuyorum” dedi İspanyol milli oyuncu, bir gençlik illüzyonuyla geri döndüğünü doğruladığı bir videoda.