Seyhan Soylu Kimdir? ‘Sisi’ Lakaplı Seyhan Soylu Nereli ve Kaç Yaşında?

Leila

Global Mod
Global Mod
Cinsel yönelimi ve söylemiş oldukleriyle sosyal medyada sık sık gündeme gelen Sisi lakaplı Seyhan Soylu, geçtiğimiz günlerde göğsündeki silikonun patladığını açıklamış, birkaç ameliyat daha olacağını ve 1 ay ekranlardan uzak kalacağını söylemişti. Hafta içi her gün Flash TV’de ekrana gelen Al Sana Haber programının sunucusu Soylu, son olarak geçirdiği operasyonlarla gündemden düşmüyor. Toplumsal medyayı faal olarak kullanan Sisi , Yeşilçam’ın efsane ismi Filiz Akın’a benzemek için bir dizi ameliyat geçirdi. Biliyorsunuz ki söylemiş olduği her şeyle olay olan sunucu, bir daha sosyal medyada da viral olmayı başardı. Pekala, Seyhan Soylu kimdir? Seyhan Soylu nereli ve kaç yaşında? İşte Seyhan Soylu hakkında merak edilenler…

Yeşilçam’ın duayen ismi Filiz Akın’a benzemek içim ameliyat masasına yatan Sisi, yapmış olduğu her hareketle dikkatleri üzerine çekiyor. Her yaptığı olay olan bayan, bu defa de geçirdiği operasyonlarla gündemde. Son devrin en hayli konuşulan isimlerinden Seyhan Soylu, özel hayatıyla da merak konusu. Magazin dünyasında transseksüel olarak tanınan Sisi, takipçileri tarafınca da sık sık araştırılıyor. Pekala, ‘Sisi’ lakaplı Seyhan Soylu kimdir?

Seyhan Soylu Kimdir?

Sisi olarak tanınan Seyhan Soylu, 1966 İstanbul doğumludur. Kendisi sanat dünyasında pek ünlü bir trans bireydir. Seyhan Soylu, magazin topluluğunda tanınan bir isim olmasının yanı sıra biroldukca ünlü kişinin de menajerliğini yapmıştır. hemen çabucak 13 yaşındayken Londra’da trans operasyonu geçirmiştir. Bayan olmak için ameliyat olmadan evvel spermini dondurup, Londra’da bir bankaya koydu. Akabinde Londra’da erkek olarak başladığı ömrüne son verdi. Artık o nitekim bir bayandı. Ünlü sunucu, 14 yaşındayken ise yediği dayak üzerine polis olmaya karar verdi, ama Polis Akademisi’ni birincilikle bitirmesine karşın cinsel tercihi niçiniyle kendi tabiri ile şutlandı. İlk sefer bu hoş haberi annesiyle paylaştı. Telefonda ‘Anne, ameliyat oldum’ deyince, ‘Beni mahvettin’ karşılığıyla karşılaştı.

Milliyetçi travesti olarak anılan Sisi’nın kolunda bir bozkurt dövmesi bulunuyor. yıllar önce MHP’den teklif aldığını lakin MHP’yi güç durumda bırakmamak için kabul etmediğini söylüyor. 12 Eylül referandumunda Güneş Taner, Amerikalı eşcinsellerin simgesi olan turuncu ‘No No’ gömleğiyle Turgut Özal’ın önünde soyundu. Bunun üzerine içeri atıldı ve on beş gün boyunca azap edilerek dövüldü. Soylu, daha sonrasında yaşananları şöyleki anlatıyor:

‘Beni dövdüren emniyet müdürünü kendime âşık edip, daha sonra da onu bir dergiye kapak yapıp misyonundan aldırdım. bu biçimdece o on beş günün intikamını aldım. sonrasındasında rahmetli Turgut Özal’la da tanıştım. Yaptığımdan epeyce utandım, çocuksu bir hismiş o protesto.’

Seyhan Soylu, bir periyot Bakü’de radyo televizyon eğitimi alarak, şarkıcılığa da adım attı. ‘Pijama terlik diskoya geldik, İşte bak sisi, Öpsün hepimizi’ diye bir müzik çıkardı, ancak devamı gelmedi. Sisi, ondan sonrasında biroldukca ünlünün menajerliğini yaptı.

Soylu, 2020’de Rizeli iş adamı Fahri Yazıcı ile imam nikahıyla evlendi, lakin bu beraberlik kısa sürdü ve Seyhan Soylu tarafınca bu ilgi sonlandırıldı.

Şimdilerde ise Sisi, Flash TV’de yayınlanan Al Sana Haber programının sunuculuğunu yapmaktadır. Geçtiğimiz günlerde Filiz Akın’a benzemek için ameliyat masasına yatan Soylu, on estetik operasyonu geçirdi.

İşte estetik operasyonu daha sonrası Seyhan Soylu’nun son hali…