Spice Girls üyesi Melanie C, yıllar evvel İstanbul’da masaj yaptırırken cinsel tacize uğradığını anlattı

bencede

New member
T24 Dış Haberler

Spice Girls kümesinden Melanie C, yıllar evvel İstanbul’da konsere geldiğinde masaj yaptırdığı otelde cinsel tacize uğradığını söylemiş oldu.

Gazeteci Elizabeth Day’in “How to Fail” podcast’ine katılan Spice Girls kümesinde “Melanie C” olarak bilinen Melanie Chisholm, otobiyografisi Who I Am’i anlattı.

1997’de birinci konserleri için Türkiye’ye gelen Spice Girls kümesinden Melanie C,İstanbul’da yaşadığı tacizi anlattı.

“İstanbul’daydık, iki şovumuz vardı. Daha evvel hiç tam uzunlukta bir konser vermemiştik bu niçinle olağan ki haftalardır prova yapıyorduk” diyen Melanie C, şöyleki devam etti:

“İlk Spice Girls konseri için oradaydık ve kendimi otelde bir masajla rahatlatmak istedim. Masaj sırasında yaşadıklarımı o an içime gömdüm zira odaklanmam gereken diğer şeyler vardı. Olay yaratmak istemedim lakin beraberinde bununla uğramak istemedim. senelerca içime gömdüm”

Melanie C, İstanbul’da yaşadığı tacizin, yıllar daha sonra otobiyografisini yazdığı sırada duşuna girdiğini söylemiş oldu.

Melanie C, “Bir cinsel atak olarak, ağır olmayan bir biçimde gerçekleşti diyebilirim lakin ihlal edilmiş, kırılgan, utanmış hissettim.” dedi.

Melanie C’nin otobiyografi kitabında Spice Girls maceralarının yanı sıra bedeniyle ilgili yaşadığı güvensizlikler, ruh sıhhati sıkıntıları da yer alacak.