Survivor’ın Ünlü İsmi Nisa Bölükbaşı Eski Sevgilisi Barış Murat Yağcı ile İlgili Çarpıcı Bir Tezde Bulundu!

Leila

Global Mod
Global Mod
Gün geçmiyor ki yeni bir sav ortaya atılmasın… İşte olaylı alakaları ile gündeme gelen Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı ile ilgili bomba bir argüman atıldı. Nisa Bölükbaşı eski sevgilisi hakkında inanılmaz tezlerde bulundu. Hazırsanız bir bakalım!

Survivor’ın en epey konuşulan ikilisi Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı’yı tanımayanımız yoktur.

Ve olağan ki onların değişik münasebetini de!

Evvel abi-kardeş üzere olduklarını tez eden çift sonrasındasında sevgili olduklarını açıklamıştı.

Hatta el ele pozlar vermiş ve bağlarını herkese duyurmuşlardı.

Biz de bu tatlı çifti pek sevmiştik, hatta bu vakitte Barış Murat Yağcı’nın İstiklal Caddesi’nde Nisa’ya evlilik teklifi ettiği görüntü ortaya çıkmıştı.

Tatlı bir biçimde giden ikilinin bağı bir anda bitmişti ve sebepleri içinde değişik bir şey gösterilmişti.

Ayrılığın sebebinin Barış’ın kendi ömrünü anlattığı Her Şeye Karşın kitabında bayanlar ile ilgili yazılan kelamlar olduğu konuşulmuştu.

O denli ki kitabın bir yerinde Barış şöyleki diyor:

‘Karşımdaki bayan benim için aklından ‘Yüzü gözü düzgün, fiziği yerinde, dövmeleri ve tanınırlığı var, bu akşam onunla birlikte olacağım ve epeyce âlâ geçecek’ diye geçiriyor. Ancak ben planlarını bozup ona istediğini vermeyince güya ona bir ders vermiş oluyordum.’

Bu kitap ile Barış “kadın düşmanı” olarak anılmaya başlanmış ve toplumsal medyada linçlenmişti ki Nisa Bölükbaşı bu durumla ilgili yesyeni bir iddada bulunarak hepimizi şok etti!

Nisa Bölükbaşı, Barış için “Barış bayanları döven, ağlatan bir insan, bana el kaldırmışlığı oldu.” tabirlerini kullandı.

Nisa’nın bu şoke edici açıklamasına Barış Murat Yağcı tarafınca daha rastgele bir açıklama gelmedi fakat biz şok olduk!

Pekala siz ne düşünüyorsunuz?