Ünlü Psikolog Esra Ezmeci “Çok Ateşliyim” Diyen Takipçisine Yanıt Verdi: ‘Kendin Söndür’

Leila

Global Mod
Global Mod
Fulya ile Umudun Olsun programıyla isminden sıkça kelam ettiren Uzman Psikolog Esra Ezmeci, toplumsal medyasını pek etkin kullanıyor. Takipçilerine ‘Bana soru sor’ diyen ünlü psikolog, şahsi toplumsal medya hesabından kendine gelen sorulara cevap veriyor. Esra Ezmeci, kendisine ‘Çok ateşliyim’ diyen takipçisine, ‘Kendin söndür’ demesinin üzerine bir daha gündem oldu. Husus burada da bitmedi. İşte ayrıntılar…

Hafta içi her gün FOX TV ekranlarında yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programı yardımıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Esra Ezmeci, günden güne ismini daha hayli duyuruyor. Uzman Psikolog Esra Ezmeci, kendi Instagram hesabından yaptığı soru / itiraf gündem olmayı başarıyor.

”Çok ateşliyim, kimse beni tatmin etmiyor. Ne yapmam gerekiyor?”

Ünlü psikolog Ezmeci, takipçisinin sorduğu ‘Esra Hanım fazlaca ateşliyim, kimse beni tatmin etmiyor. Ne yapmam gerekiyor?’ sorusunu yanıtladı. Esra Ezmeci takipçisine ‘Ateşinizi biraz kendiniz söndürün. Her şeyi fazlası zarar’ dedi.

En hayli dikkat çeken ise diğer bir takipçinin ”Çok ateşliyim” diyen takipçiyi bayan sanıp tanışma isteği oldu.

Ezmeci, ”Esra Hanım ateşli bayan ile tanıştırın beni” diyen takipçisine verdiği ”O kişi erkekti, isterseniz bir daha de tanıştırayım” cevabı ile gündem oldu.

İşte Uzman Psikolog Esra Ezmeci’ye Gelen Şaşırtan Sorular, İtiraflar…

‘Terzi kendi söküğünü dikebiliyor mu?’