Yaşar İpek’ten Aleyna Tilki İtirafı: ”Dünya Ahiret Kardeşim Olmasın!” Kelamları Gündem Oldu!

Leila

Global Mod
Global Mod
Seren Serengil’in eski eşi müzikçi Yaşar İpek, magazin gündemine bomba üzere düştü. Uzun vakittir sessiz kalan Yaşar İpek çıkardığı ‘Aman’ müziğiyle hayranlarının karşısına çıktı. Bugün Tv8 ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programının konuğu olan Yaşar İpek, son periyodun tanınan genç şarkıcısı Aleyna Tilki’ye olan hayranlığını anlattı. İpek canlı yayında söylemiş olduği ”Dünya ahiret kardeşim olmasın!” kelamlarıyla dikkatleri üzerine çekti. İşte ayrıntılar…

41 yaşında ünlü müzikçi 2018 yılında Fransa’da Seren Serengil ile evlenmişti. Lakin çiftin evliliği epeyce uzun sürmedi ve 2020’de boşandılar. Yaşar İpek, ayrılıktan daha sonra da Ebru Gündeş ile anılmıştı. ‘Aman’ müziğiyle beğeni toplamaya devam eden Yaşar İpek, bugün Tv8 ekranlarının sevilen magazin programı ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ya konuk oldu. İpek yaptığı Aleyna Tilki itirafıyla gündem oldu.

Tanınan genç müzikçi Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün Instagram hesabından İngilizce müziği için çektiği klipten imgeleri takipçileriyle paylaşmıştı.

Yaşar İpek, Aleyna Tilki hayranlığını itiraf etti!

Canlı yayında Aleyna Tilki’nin haberinin yayınladığı anlarda müzikçi Yaşar İpek, genç popçu Aleyna Tilki’ye olan hayranlığını lisana getirmekten geri kalmadı.

Yaşar İpek, canlı yayında Aleyna Tilki’yi toplumsal medyadan takip ettiğini de söylemiş oldu.

Yaşar İpek, Aleyna Tilki hayranlığından bahsederken, ”Sesini de fiziğini de tipini de her şeyini fazlaca beğeniyorum. Fotoğraflarına büyütüp bakıyorum’ sözlerini kullandı.

“Sosyal medyadan baktığım tek ünlü diyebilirim”

İpek ‘Aleyna fazlaca hoş ve epeyce yetenekli bir kız. Sesi hoş kendine hoş. 22 yaşında pırıl pırıl tertemiz bir kız. Yaşına bakılırsa de epey şey yaptı, bu İngilizce müzikçisi da tutarsa onu tebrik edeceğim’ dedi.

”Dünya ahiret kardeşim olmasın!”

Sunucu Gülşen Yüksel’in ‘Dünya ahiret kardeşin olsun’ kelamlarının akabinde ‘Yok o denli bir şey demiyorum. Niçin o denli olsun.’ diye yanıt verince toplumsal medyada gündem oldu.