Alcaraz, Madrid'deki Ustalar İçin Düşük

Atarlı Genç

New member
23 Nisan 2025 Çarşamba

| Güncellendi 04/24/2025 14: 07H.

Mutua Madrid Open tesislerinde son günlerde açık bir sırdı ve bu Perşembe günü onaylandı. Carlos Alcaraz, Madrid'de Sihir Kutusu'nda 1.000 Masters'ı oynamayacak. «Bazı testler yaptım, bekliyordum, ekibimle, doktorlarla değer veriyordum, iyi durumda olup olmadığını görmek için. Bunu yapmak için mümkün olan her şeyi yaptım, ama çok fazla gelişmedim ve vücudu dinlemelisin. Madrid tüm yıl oynamayı umduğum bir site olmasına rağmen, burada oynamak istediğim gibi işler çıkmadı ”dedi.

«Risk almamaya karar verdik. Bence doğru kararı verdik. Benim için çok zor bir çubuk, ama oldukça iyi kabul ettim. İşler bir şeyden geçer ve gelmeyen bir kötülük yoktur. Halkımın önünde Madrid'de oynayamadım ”dedi. Geçen Pazar, Holger Rune'ye karşı Lost'un Kontu Konuşması sırasında sağ adduktorunda bir yaralanma geçiren bir basın toplantısında.

Bu düşüş sezonun önemli bir anına gelse de, Alcaraz 25 Mayıs'ta başlayan ve şampiyonun tacını savunduğu bir turnuva olan Roland Garros'a koşullara ulaşmayı umuyor. «Pazartesi günü, geçen hafta nasıl geliştiğini görmek için başka bir test yapıyorum ve orada önümüzdeki haftalarda nasıl olacaklarına ve vücudumun nasıl olduğuna değer vereceğiz. Bir hafta veya birkaç hafta içinde tekrar antrenman yapacağımı düşünüyorum. Hiçbir şeyin önüne geçmek istemiyorum, ama bence Roland Garros için emin olacağım ve Roma'da olmaya çalışacağız ”dedi.

Sonuçlar

Madrid'deki yokluğu, geçen yıl elde ettiği çeyrek finalleri savunmasını engelliyor ve dolabında 200 puan kaybetti. Bu, Alexander Zverev'in elinde devam edecek olan dünyada iki numarayı kurtarmasını engelliyor, Madrid'de olanlar meydana geliyor.

Bu pozisyon önemlidir, çünkü ikincisi Jannick Sinner'ı Roland Garros'taki son varsayımdan kaçınmak anlamına gelir. Alcaraz, oynamaya hazır olduğu sürece 4 Mayıs'ta başlayan Roma'daki önümüzdeki 1.000 ustada Zverev'ten bu ayrıcalığı kapmak için son bir şansa sahip olacak.

Andreeva ve Paula Badosa'ya rağmen, diğerlerinin yanı sıra.

Yorum

Bir Hata Bildir