Alexander-Arnold, Real Madrid'i imzalamak için Liverpool'dan ayrılıyor

Atarlı Genç

New member
5 Mayıs 2025, 13:35 Pazartesi

| Güncellendi 18: 51h.

Trent Alexander-Arnold Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Anfield Club'da 20 yıl sonra sezon sonunda Liverpool'dan ayrılacağını açıkladı. çocukken kim geldi. İngiliz sağ tarafının kaderi, Ocak ayında imza piyasası açılmadan hemen önce Alexander-Arnold tarafından Liverpool'a bir teklif sunan Real Madrid olacak. Alexander-Arnold, hayatının kulübüyle, 2019'da Avrupa şampiyonu olduktan sonra 26 yıl ile Madrid oyuncusu olacak ve Premier'den iki kez, 2020'de ve bu kampanyada.

Alexander-Arnold Pazartesi günü, 30 Haziran'da sona eren Liverpool ile olan sözleşmesini yenilemeyeceğini, ancak yakın geleceğinin, 14 Haziran'dan itibaren ABD'de oynanacak kulüp Dünya Kupası'nda olmasını istediği Real Madrid ile bağlantılı olduğunu doğrulamamasına rağmen. Bu nedenle, Beyaz Kulüp, Dani Carvajal'ın geçen Ekim ayında yaşadığı ciddi diz yaralanmasından kaçtığı bir pozisyon için Florentino Pérez için uzun süre açgözlü bir futbolcuyu dahil etmek için 'kırmızı' sembolik bir miktar ödemelidir.

«Bu hayatımda aldığım en zor karar. Birçoğunuzun neden hayal kırıklığına uğradığını veya hissettiğini merak ettiğini biliyorum, çünkü henüz bundan bahsetmedim, ancak her zaman niyetim, 20 numaralı başlık sağlamaktı, bu da ekibin en iyi çıkarlarına odaklanmaktı ”dedi.

«Bu kulüp 20 yıldır tüm hayatım, tüm dünyam oldu. Akademiden şimdiye kadar, kulübün içinde ve dışındaki herkesin hissettiğim destek ve sevgi bana sonsuza dek eşlik edecek. Sonsuza dek borç içinde olacağım. Ama hiç bir şey bilmiyordum ve bu karar yeni bir meydan okuma yaşamak, rahatlık alanımı bırakmak ve kendimi hem profesyonel hem de kişisel olarak aşmakla ilgilidir. Bu kulüpte bulunduğum her gün her şeyi verdim ve umarım burada geçirdiğim süre boyunca bir şeyler geri döndüğümü hissediyorum ”diye ekledi İngiliz savunması.

Yorum

Bir Hata Bildir