Ancelotti: “Bir kırbaç istiyorsan, başka bir koç imzalayın”

Atarlı Genç

New member
22 Nisan 2025, 13:35 Salı

| Güncellendi 17: 03h.

Başlangıçta Mbappé ve Mendy sakatlığı için oynamayacakları Getafe ile ilgili bir soru dışında ve bunlardan birkaçı Barça'ya karşı Cumartesi Kupası finali hakkında, Carlo Ancelotti'nin görünüşü Salı günü geleceği hakkında konuştu. Real Madrid'in hareketsiz teknisyeni inancında yeniden teyit etti ve artık kulüp Dünya Kupası'ndaki beyazları eğitmeyeceği ve Brezilyalı bir koç olarak imzalamayacağı iddia edildiğinde her intikam oranından kaçtı.

Kupa ve lig kazanırsa takip edebilir misiniz? İtalyanca soruldu. «Futbolda her şey mümkün. Bana olabilecek her şeye kesinlikle şaşırdım ». Bununla birlikte, kurtulmak için başka bir yıl geçirip istemediğinde ısrar edildi. «Kimseye ya da hiçbir şeye karşı intikamım yok. Hem ilk aşamada hem de bu saniyede bu tezgahı seviyorum. Bir gün sona ererse, teşekkür ederse, şapkamı çıkarırsa ve başka bir şey değil, ”diye yanıtladı zarif bir şekilde. Gelecek sezon planlıyor musun?” Hayır, ama bu kulüpte bitene kadar hiç yapmadık, “diye karar verdi.

Carletto durumu üstlenir, ancak bunu 'sessiz liderlik' kitabında zaten ilişkilendirdiği deneyimden analiz eder. «Ben çok iyiyim çünkü kulüp geçmişten daha karmaşık bir yıl olduğunun farkında ve birlikte zorlukları çözmeye çalışıyoruz. Balayı devam ediyor ve çok mutlu ve mutluyum. Çok fazla baskı ile, ama her zaman sezonun anında öyle çünkü son yaklaşıyor ve başarıyı çok yakın görüyorsunuz. Stres benim için benzin, beni rahatsız etmiyor, daha fazla şey düşünmem için bana daha fazla enerji veriyor. Sabah kalkana kadar her şey yolunda gidiyor, ”dedi alaycı ve gülümseyerek.

Felsefesini yeniden teyit etmek için sezon öncesi olsaydı oyuncularıyla uğraşırken bir şeyi değiştirip değiştirmeyeceği konusunda bir sorudan yararlandı. «Bana birçok kez sordular. Ne zaman sorunlar olduğunda bana çok fazla sol elim olduğunu söylüyorlar. İnsanlarla olan ilişkisini olduğum şey için ele almaya çalışıyorum. Aynı seviyede açık bir ilişkiyi seviyorum ve bunun için saygı duyulması ve saygı duyulması şart. Sol elim çünkü kimsenin benimle doğru olmadı, ne babam, ne antrenörüm ne de öğretmenler. Tabii ki, sinirleniyorum, ama kırbaç veya kırbaç kullanamıyorum. Bir kırbaç istiyorsanız, başka bir koç imzalayın ».

Dengeyi kurtar

Ancelotti, “yapılan bazı hatalar için sorumluluğunu” üstlenir, ancak “değerlendirmenin sezon sonunda yapılması gerektiğini ve Dünya Kupası'nı saymadan iki başlık tehlikede kalır.” «Sahip olmadığımız tek şüphe, bu iki kupanın Barselona'yı kazandığı ve bunu başarabileceğimize dair güvenimiz var. Bunun için bir şeyi değiştirmek zorundasınız, ama biz yapacağız, ”diye ekledi. Hansi Flick'in resminin kayırmacılığı üzerine ütü kazandı.” Real Madrid'in finalde kurban olduğunu düşünerek … “

Geriye dönüp baktığımızda, Reggiole koçu Real Madrid'in bu alıştırmayı “bariz bir sorun” ya da daha doğrusu iki: “Carvajal ve Militao gibi iki temel oyuncu” ve “denge bulmak için engellenen”, Key'in iyi bitirmeyi düşünen erdeminin arkasındaki kayıp olduğuna inanıyor. Açıkça söylemedi, ama kimse dağınıklığın fantastik dörtün üzerindeki varlığı tarafından büyük ölçüde motive olmuştu.

Getafe'yi ziyaret etmek, diş hekimi ile istişareye en yakın şeydir ve eğer sadece kravat yapabilen Barça ve yenilen Atlético'ya sorarlarsa, ancak Ancelotti, önceki ve teknik olanda iyi bir ilişkisi olan Pepe Bordalás'a karşı altı doğrudan düelloda kazandı. Azulonlar birkaç hafta önce Avrupa ile bile hayal ettiler, ancak Las Palmas ve Esganol'a karşı son iki çubuk gerçekliklerine, kalıcılık ligine geri döndü. 39 puan var ve en kısa sürede büyükler arasında bir yıl daha garanti etmek için farkında olun.

Olası hizalamalar:

Getafe
: Soria, Juan Iglesias, Alderete, Duarte, Diego Riko, Milla, Djené, Terrats, Arambarri, Bernat veya Coba ve Juanmi.

Real Madrid: Courtois, Lucas Vázquez, Asencio, Alaba, Fran García, Tchouaméni, Valverde, Ceballos, Bellingham veya Brahim, Vinícius ve Rodrygo.

Hakem: José María Sánchez Martínez (Murcian Komitesi).

Stadyum: Coliseum.

Zaman: 21:30

TV: Dazn.

Yorum

Bir Hata Bildir