Aygün Aydın’ın Şaşırtan Ramazan Programı: Gündüz Oruç Akşam Alkol!

Leila

Global Mod
Global Mod
Son devirde yaptığı her atılımla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü isim Aygün Aydın, Ramazan ayında oruç tuttuğunu duyurdu. Toplumsal medyayı etkin olarak kullanan isimlerden Aygün Aydın, gün ortasında yaptığı yeterlilik ve günahları her gece kıssa kısmında takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Son olarak geçtiğimiz gün Mehmet Fatih Çıtlak’ın sahur programını izlerken bir kıssa paylaşan Aygün Aydın’ın o gece, kulübe gidip alkol alması dikkat çekti. İşte Aygün Aydın’ın yaptığı o paylaşım…


Hakan Sabancı ile alakasıyla ünlenen Aygün Aydın, son vakit içinderda yaptığı her hareketiyle dikkat çekiyor. Ramazan ayında oruç tuttuğunu açıklayan Aydın, izlediği sahur programını paylaşırken, akşamları kulüpte içki içtiğini söylemiş oldu.


Evvelki gün Mehmet Fatih Çıtlak’ın sahur programını izlerken bir öykü paylaşan Aygün Aydın, o akşam kulübe gidip alkol içerek takipçilerini şaşırttı.


Oruç tuttuğu günün akşamında alkol alan Aydın, ‘Hormonlarımla sınandım ancak Markus beni 2 saat telefonda tutunca yapamadım’ dedi.


İşte o paylaşımlar…
 
Üst