Canlı | Irene Paredes: “Rubiales, tecavüzcü olarak geçtiklerini söyledi”

Atarlı Genç

New member
6 Şubat Perşembe 2025, 09:57

| Güncellendi 12: 08h.

Alexia Putellas, finalde İspanyolca takımın zaferinin kutlanması sırasında futbolcu Jenni Hermoso'ya karşı canlandırılmamış öpücük için eski İspanyol Futbol Federasyonu (FEF) Luis Rubiales'e karşı duruşmanın dördüncü oturumunda Barselona'dan telematik ilan etti. Kadınlar Futbol Dünya Kupası, 2023 yaz. Barselona futbolcu, İspanya'ya dönüşte «(Jenni), uçağın rubiales ile konuşacağını, öpücüğü reddedeceğini, onun için onun için sormalarını istediklerini reddetti. Kızları, kızgındı ve onu yalnız bırakması istedi. Buna ek olarak, «nadir bir atmosfer olduğunu ve bir şeyler duyduk ve toplantılar gördük. Luis Rubiales, Jorge Vilda ve Rafael Del Amo uçakta toplantıdaydı ». Alexia Putellas, “Jenni, Rubiales'in ona yaşamamış gibi gerçekleri söylediğini, kızları için yaptığını, rıza olmadığını reddettiğini söyledi.”

Alexia, «Live, Kraliçe'yi selamladığım için gerçekleştiğinde görmedim, ama sonra ne olduğunu fark ettim. Öğrendim çünkü Jenni protokol korkuluklarından sonra bana söyledi. Furalista ne kadar güzel dediğini fark etti: «Teyze sadece Rubiales'i öptü. Yüzü nadir bir şeydi ». “Çok güçlü,” dedi bana videoyu daha sonraki diğer oyuncular öğrettikten sonra. Buna ek olarak, Putellas ne kadar güzel dedi ki: “Yüzümü yakaladı ve bana onun için nasıl bir öpücük verdi.” İbiza'daki kutlama sırasında Putellas o zamanlar güzel ruh halini hatırladı. «Haklı değildi. Jenni değildi. Neşeli olmaya çalışıyoruz. “Bir keresinde bana burada ne yaptığımı söyledim.” »İlk andan beri öpücüğü inkar etmek için yapmaya çalışan videoyu yapmak için bastırdıklarını anlıyorum” diye ekledi.

Duvarlar: “Şaka yapmak değildi”

Irene Paredes, «Öpücüğü canlı olarak görmedim. Soyunma odasına konuyu bulamadım. Çok fazla gürültü vardı ve Kraliçe ile bir öpücük verdiğini düşündüm. Buna ek olarak, «ne olduğunu anlatan soyunma odasına vardığımda öğrendim. Kesin kelimeleri hatırlamıyorum, ama Bay Luis Rubiales'in onu öptüğünü söyledim. Yüzünü tuttu ve onu öptü. Birkaç kez anlattı. Barcelona futbolcusu “otobüste, bazı oyuncuların 'Başkan, Başkan' şaka yaptığını ve onlara durmalarını söylediklerinin çok ciddi bir şey olduğunu ve şaka yapmadığını söyledi.

Oyuncu, uçakta adamdan ayrıldığında Rubiales ile tanıştığını ve “İnanılmaz, beni bir tecavüzcü olarak kızdırıyorlar” dedi. “Ne olduğunu iyi görünmedim,” dedi eski cumhurbaşkanı. Buna ek olarak, “uçakta federasyondan insanlar arasında birçok toplantı olduğunu” hatırladı, ancak “hiçbir şey duymadığını” hatırladı. Ayrıca “güzel üzücü” ve “sadece yalnız kalmak istedim” dedi.

Laia Codina.

Laia Codina.

EFE

Codina: “Jenni çok bunalmıştı”

Tanık olarak da ilan eden Laia Codina, “Öpücük anını görmedim, ama kupayı almadan önce bana söyledi.” Arsenal futbolcu, sorunun soyunma odasında tartışıldığını ve Jenni'yi “cumhurbaşkanı ile konuşmak” için oraya götürdüklerini söyledi. Ve Jenni'nin uçakta yaşadığı baskıları hatırladı. «Jenni uçağındaki gezi sırasında, Luis'in (Rubiales) öpücüğü için önemi ortadan kaldıran bir video yapmak için onunla konuştuğunu söylüyor. Ağlamaya başlar ve ona sakin olmasını tavsiye eder ». “Federasyondan insanlar arasında birçok toplantı gördük, ancak” hiçbir şey duymadık. ” “Kalktılar ve birbirleriyle konuştular” dedi.

Ibiza'daki yolculukta Codina, “Hamaklardaydık ve Rubén Rivera'nın en az 5-6 kez Jenni'den (Albert) Luque ile konuşmasını istemektedir. Jennifer kendini ezer, ağlamaya başlar.

“Gittiler ve basmaya gittiler”

Hermoso'nun bir arkadaşı olan Ana Belén Ecube, Ibiza'da yaşadığı baskıları tanıdı ve burada “yemek için oturmadan zaten onunla konuşmak istediler”. “İndirilen bir telefonu vardı ve onunla konuşması ve fikrini vermesi için onu yüklemesini istedi.” “Çok rahatsız edici bir andı çünkü federasyondan biriyle konuşmak için çok ısrar ettiler” dedi. “Federasyonunlara önerdikleri şeye katılmak istemediğini söyledi.” “Anim olarak, her şeyden tükenmiştim,” diye kabul etti.

Buna ek olarak, “Rubén (Rivera) onu konuşmak için bastıracaktı ve çağrıdan sonra hiçbir şey yapmak istemediğini açıkça belirtti, Rubén” çok düşmanca bir “isteğine dikkat etmek için basıldı. çevre “. Fikrini değiştirmek için “Ayrıca bir Whatsapp Albert Luque koydu”. Sonunda Luque'nin otelde göründüğünü söyledi. «Onu almak için gittim ve Jenni'nin onunla konuşmayacağını söyledim. Orada Luque ona Jenni ile konuşmak istediğini ve konuşmayacağını söyledi.

Bugün, Federasyonun Şey Başkanı Javier Puyol'u da dinleyebilirsiniz.

Dün, futbolcunun kardeşi Rafael Hermoso, onlarla birlikte gitmelerine izin verirken kız kardeşlerine şunları söyledi: “Bana bir öpücük verdiğini gördün mü?” Ve “güç kullandığını” söyledi. Buna ek olarak, 'El Chiringuito' ile yapılan bir röportajda Rubiales'in öpücüğünün önemli olmadığını söyledi. “Kız kardeşimi korumak için hiçbir şey olmadığını söyledim, açıkça yalan söyledim.” «Bana (güzel Jenni) onu tiksindiğini söyledi ve sonra Alexia Putellas ve Irene Paredes'e söyledi. Onun yanlış yerleştirilmiş ve öfkeyle buldum, bana istemeden tüm ağzıma bir öpücük diktiğini söyledi. Buna ek olarak, o zamanki kadın koç Jorge Vilda ile yaptığı konuşmada Rafael Hermoso, “Bana kız kardeşim için sahip olabileceğim kişisel ve profesyonel sonuçları dikkate aldığımızı söyledi.”

İki buçuk yıl hapis cezasına çarptırılan ve Jenni Hermos kadın Jorge Vilda'ya cinsel saldırganlık ve zorlama suçlarıyla ve Fef Rubén Rivera'nın eski pazarlama başkanı ile suçlanan Luis Rubiales, oyuncuyu haklı çıkarmaya zorladığı için öpücük. Jenni Hermoso Pazartesi günü onayladı, “küçük saygın” hissettiğini ve onu öpen kimin patronu olduğunu ve “bunun herhangi bir sosyal alanda olmaması gerektiğini” vurguladı.

Yorum

Bir Hata Bildir