Espanyol yürekten çekiyor ve Atletico’yu ikinci sıradan indiriyor

Atarlı Genç

New member
Gerçek şu ki, Segunda’ya küme düşme uçurumunun korkusu, ligde ikinci olma ve Real Madrid’i masada geride bırakma yanılsamasından daha ağır basıyordu. Espanyol, ikinci yarının başında 0-3 kaybettiği düelloyu berabere kılmak için canını ortaya koydu ve kendilerini kurtuluşa yaklaştıracak geri dönüşü tamamlamanın eşiğinde olsalar da en azından takımlarına gerekçeler sundular. rüyada son iki gün içinde yanmaktan kaçtığını görmek.


Atlético’nun etkinliği ve golsüzlüğü nedeniyle acımasızca yenilen Katalan takımı daha fazlasını hak ediyordu. Saúl, Griezmann ve Carrasco, Mavi Beyazlıları uçurumun eşiğinde bıraktılar, ancak César Montes’in golü, Joselu’yu penaltıdan ve Vinicius de Souza’dan eşitleyen maçın hikayesini değiştirdi.

Ve Espanyol’un yenilgisi sahada olup bitenlere cevap vermedi. Skor, oyunun büyük bir bölümünde oyunun tersi yönündeydi. RCDE Stadyumu’ndaki gala atmosferi, ekibini karmaşık kurtuluşa itmek için ilk perdede pek işe yaramadı. Ve bu, mavi ve beyaz ilk arreón tarafından desteklendi. Melamed ve Puado, Grbic’in reflekslerini baştan test ederek muhabbet kuşu hayranlarını kızdırdı.


İspanyol


Pacheco, Óscar Gil (Aleix Vidal, dk. 55), César Montes, Cabrera, Brian Oliván (Pedrosa, dk. 78) Calero (Vini Souza, dk. 46), Darder, Denis Suárez (Edu Expósito, dk. 55), Melamed, Puado (Braithwaite, dk. 78) ve Joselu.


3



3


atletik


Grbic, Molina, Giménez, Witsel, Hermoso, Saúl, De Paul (Barrios, dk. 77), Koke (Kondogbia, dk. 88), Carrasco (Reguilón, dk. 88), Correa (Carlos Martín, dk. 77) ve Griezmann.


  • Hedefler:
    0-1: dakika 21, Saul. 0-2: dakika 44, Griezmann. 0-3: dk. 46, Carrasco. 1-3: dk. 64, Cesar Montes. 2-3: dk. 76, Joselu, penaltıdan. 3-3: dk. 79, Vin Souza.


  • Hakem:
    Melero López (Endülüs Komitesi). Aleix Vidal, Gbrbic, Vini Souza, Carlos Martín ve Giménez’i azarladı.


  • olaylar:
    Birinci Lig’de 36. günün maçı RCDE Stadı’nda 25.822 seyirci önünde oynandı.
Geri çekilen Atlético, Griezmann’dan yüksek bir şutla karşılık verdi, ancak Espanyol’a karşı harika bir pastanın üzerine krema koymayı amaçlayan Joselu’nun saptırdığı voleybolun ardından ateşten kurtuldu. İlk heyecan biraz azaldı ama Katalan takımı Saúl’un kalesinden gelen büyük darbeyi hak etmedi. Mario Hermoso’dan uzaya harika bir pas atan César Montes, ceza sahasına giderken bir hata yaptı ve kanat oyuncusu olarak hareket eden Saúl, kendisini bölgeye yerleştirdi ve çok az açıyla direğe çok yakın tanımladı.

Muhabbet kuşu taraftarlarının üzerinde muazzam bir soğuk su sürahisi var, takımları güvenlikten dört puan ve sadece altı puan öndeyken sinir krizi geçirmenin eşiğinde. Luis García’nın ekibinin acil bir tepkiye ihtiyacı vardı ve gerçek şu ki cesaretleri inkar edilemezdi ama amaçları buydu. Puado, Grbic tarafından hüsrana uğrayan kafasına vurmadı; Hırvat kaleciye kafa üstü çarpan Cabrera da; ne de son olarak, bölgedeki bir kargaşanın ardından sol vuruşu Mario Hermoso’nun vücuduna çarpan Darder.

Grbic’in papağan ekolayzırını tekrar engellediği, bu sefer Joselu’nun yakın vuruşundan önce, Espanyol için kesinlikle o gece gibi görünmüyordu, ancak moladan hemen önce yerel cemaat için kendi üç bandından oluşan bir bilardo oyununda işler daha da çirkinleşti. Pacheco, Carrasco ormana koşmadan önce Saúl’un kalesinden kaçtı ve sonunda Griezmann, VAR’a göre topu içeriden alan mavi beyazlı kalecinin çaresiz gerginliğini milimetre farkla geride bıraktı.

Drama, ikinci yarı yeni başladığında tamamlanmıştı, Pacheco, Correa’dan uzaktan gelen bir voleyboldan önce ellerini yağladı ve ağaçtan acımasızca düşmek üzere olan, düşmek üzere olan Carrasco’ya şeker şeklinde bir top bıraktı.

Sessizlik RCDE Stadyumu’nu ele geçirdi, daha da yakın bir küme düşme karşısında paniğe kapıldı. Görev zaten imkansız görünüyordu. Zehir taşıyan Melamed’den sadece uzak bir şut ama dev Grbic’i yenmek için yeterli değil, hüsrana uğramış Joselu’nun sayısız girişiminden önce de güvende.


gururlu tepki



Griezmann, Espanyol’un yarasını incelemeyi başardı, ancak yüksek bitirdi ve tam teslimiyet mühürlenmiş gibi göründüğünde, César Montes bir köşe vuruşundan sonra yakın direğe isabetli bir kafa vuruşuyla takımına yaşam nefesi verdi. Joselu’nun golü sonunda ofsayt nedeniyle iptal edildiğinde mucizeyi gören Espanyol taraftarlarının ihtiyacı olan borazan sesiydi.

Son esneme, şilte alanına yapılan ortaların bir koleksiyonuydu ve Atlético’yu Nahuel Molina’nın üst direğe yaptığı bir şutla ve Griezmann’ın çok alışılmadık bir şekilde Pacheco’yu bozan şutu ile cezalandırabilmesine rağmen, düello Grbic’in cezasıyla kaynama noktasına geldi. yumruk karşı. Balkan kalecisi, mavi beyazlı forveti gereksiz yere yere sererek önceki başarısını mahvetti ve Joselu on bir metreden infaz edildi.

Muhabbet kuşu taraftarları öfkeyle bağırdı ve takımlarını beraberliğe götürdü. Sadece birkaç dakika önce kimera gibi görünen ekolayzır, kafasıyla ama aynı zamanda kalbiyle de bitiren Vinicius de Souza tarafından idam edildi. Cornellá’daki taraftarlar galibiyet hayali kuruyordu ama Espanyol, ligde ikinci sırayı korumak için hiçbir hırs göstermeyen tamamen bulanık bir Atlético’ya karşı geri dönüşü tamamlamak için nefessiz kaldı. Muhabbet kuşu ekibi, sayısal olarak değil ahlaki olarak çok daha değerli olan bir noktayla yetinmek zorunda kaldı.
 
Üst