Atarlı Genç
New member
Ilia Topuria, 17 Şubat'ta UFC şampiyonu unvanını kazanmayı ve bunu başaran ilk İspanyol olmayı arzuladığı Kaliforniya'daki Avustralyalı Alexander Volkanovski ile karşı karşıya geleceği mücadele öncesinde kendine güven yayıyor. Gürcü bir anne babadan gelen, Almanya'da doğan ve 15 yaşından beri Alicante'de yaşayan, kafeste yenilgisiz kaldıktan sonra İspanya'da karma dövüş sanatlarını başka bir boyuta taşıyan (14 galibiyet -4 nakavt-) İspanyol sporunun moda adamlarından biri. ve 0 yenilgi) ve yenilmez olduğuna olan inancı. “Bana karşı her şeyle mücadele etmeye alışkınım, bundan sonra halk beni destekleyecek ve ben de İspanya'daki tüm halkımın önünde savaşacağım. Bu kesinlikle olacak. Josh Emmett, Bryce Mitchell ve Ryan Hall'a karşı unutulmaz zaferler bırakan Topuria, kendisini rakibiyle birleştiren tipik yüz yüze karşılaşmalar sırasında “Karma dövüş sanatlarının oyununu değiştireceğim” dedi. kavga.
Instagram'da 2,3 milyon takipçi toplayan ve El Hormiguero ve La Resistencia'yı iki kez ziyaret eden, sosyal ağlarda kitlesel bir fenomen. Takipçileri arasında İspanyol sporunun en popüler yüzlerinden birkaçı da yer alıyor ve onlar da dövüşçünün kendi ağlarında yayınladığı bir videoya tezahürat yapmak için katılıyor. Rafal Nadal, Carlos Alcaraz, Carlos Sainz, Andrés Iniesta, Iker Casillas, Damián Quintero, Álvaro Morata ve Carolina Marín, diğerlerinin yanı sıra, dünyanın tüy sıklet hükümdarı olan onun karşı karşıya kalacağı tarihi bir mücadeleden önce desteklerini sunmak için kendilerini kaydettiler. Aralık 2019'dan bu yana UFC.
İspanyol-Gürcü dövüşçülerinin mücadelelerine sadık olan eski bisikletçi Alberto Contador, “Halihazırda kafanızda canlandırdığınız o hayali gerçekleştirmek için yaptığınız her şeyi biliyorum” diyor. Dünya tenisinin iki numarası Carlos Alcaraz, “Onu havaya uçuracaksınız” diye bitiriyor.
“Aldığım tüm destek ve teşvik mesajları için daha fazla minnettar olamam. 15 yıl önce ailemle birlikte bu büyük ülkeye şansımızı değiştirecek vizyon ve kararlılıkla geldim ve Cumartesi günü bana verdiğiniz tüm bu sevgiye tarihi bir unvanla karşılık vereceğim” diye açıkladı 'El Matador' yayında.
Instagram'da 2,3 milyon takipçi toplayan ve El Hormiguero ve La Resistencia'yı iki kez ziyaret eden, sosyal ağlarda kitlesel bir fenomen. Takipçileri arasında İspanyol sporunun en popüler yüzlerinden birkaçı da yer alıyor ve onlar da dövüşçünün kendi ağlarında yayınladığı bir videoya tezahürat yapmak için katılıyor. Rafal Nadal, Carlos Alcaraz, Carlos Sainz, Andrés Iniesta, Iker Casillas, Damián Quintero, Álvaro Morata ve Carolina Marín, diğerlerinin yanı sıra, dünyanın tüy sıklet hükümdarı olan onun karşı karşıya kalacağı tarihi bir mücadeleden önce desteklerini sunmak için kendilerini kaydettiler. Aralık 2019'dan bu yana UFC.
Iker Casillas'ın “büyük harflerle bir şampiyonu” vurguladığı ve Álvaro Morata'nın onu “bir şampiyon” olarak nitelendirdiği kayıtta gülümseyen Rafa Nadal, “Ünvanı eve getirmeni sağlamak için elimizden geleni yapacağız” diyor. tüm genç erkekler için ilham kaynağı. Fede Valverde, Ferrán Torres, Pedri veya Koke düzeyindeki futbolcuların mesajlarının iç içe geçtiği yayında, eski boksör Joana Pastrana, paddle tenisçi Juan Lebron, judocu Nico Shera, Marc Márquez veya Sandra gibi diğer sporcular da yer alıyor. Son Tokyo Oyunları'nda Karate'de altın madalya kazanan Sánchez, dövüşçüye “Umarım kemeri İspanya'ya getirirsin” dileğinde bulunur.Aldığım tüm destek ve teşvik mesajları için daha fazla minnettar olamazdım. 15 yıl önce ailemle birlikte şansımızı değiştirecek vizyon ve kararlılıkla bu güzel ülkeye geldim ve cumartesi günü bana verdiğiniz bu sevgiye bir unvanla karşılık vereceğim… pic.twitter.com/MbNPvSzelv
— Ilia Topuria (@Topuriailia) 16 Şubat 2024
İspanyol-Gürcü dövüşçülerinin mücadelelerine sadık olan eski bisikletçi Alberto Contador, “Halihazırda kafanızda canlandırdığınız o hayali gerçekleştirmek için yaptığınız her şeyi biliyorum” diyor. Dünya tenisinin iki numarası Carlos Alcaraz, “Onu havaya uçuracaksınız” diye bitiriyor.
“Aldığım tüm destek ve teşvik mesajları için daha fazla minnettar olamam. 15 yıl önce ailemle birlikte bu büyük ülkeye şansımızı değiştirecek vizyon ve kararlılıkla geldim ve Cumartesi günü bana verdiğiniz tüm bu sevgiye tarihi bir unvanla karşılık vereceğim” diye açıkladı 'El Matador' yayında.