Laporta ile görüştükten sonra Messi’nin babası, “Leo, Barça’ya dönmek istiyor” dedi.

Atarlı Genç

New member
Arjantinli yıldızın babası ve temsilcisi Jorge Messi, Barça başkanının evinde Joan Laporta ile görüştükten sonra, “Leo, Barça’ya dönmek istiyor ve ben de onun geri dönmesini isterim” dedi. Jorge Messi, dünya şampiyonunun Barça kulübüne dönüşü için olası koşulları görüşmek üzere Laporta ile yaptığı kısa randevunun ardından, “Leo’nun geri dönebileceğine güveniyoruz.”


Laporta’nın LaLiga’nın dayattığı fizibilite planına bağlı olarak imzalamayı planladığı eski PSG futbolcusunun babası, “Milyonlarca şey hakkında konuşmamız gerekiyor, ancak geri dönmeyi çok ister.” Joan Laporta ve Jorge Messi, culé baş liderinin evinde sadece 20 dakika bir araya geldi, ancak Leo’nun babası, Barça başkanıyla “geçen gün” konuştuğunu ve geleceği tahmin etmeye cesaret edemediğini kabul etti.

“Öncelik Barça ama henüz bir şey bilmiyorum. Göreceğiz. Bir an önce çözülmesi gerekiyor” diyen Barçalı efsanenin henüz resmi bir teklifte bulunmadığı temsilcisi, Messi’nin maaşında önemli ölçüde indirim yapması gerektiğini söyledi. Barcelona, Messi’yi takıma dahil etmenin zorluklarını gizlemiyor. “Bu çok zor. Kim elinden geleni yaparsa daha fazlasını yapmak zorunda değil” dedi.

Görünüşe göre LaLiga’dan Barça’ya geçiş yaklaşıyor olsa da Messi, Suudi Arabistan’dan, özellikle Al-Hihal’den yaklaşık 400 milyon avroluk bir teklif ve Inter Miami’den bir teklif aldı. Bu nedenle, futbolcunun babası şimdiye kadar tamamen kapalı olan bir kapıyı çoktan açmış olsa da, Leo Messi’nin dönüşü bir kimera gibi görünse de, culé kulübü teoride açık bir dezavantajla ayrılıyor.
 
Üst